Na smrt preprosto

Na smrt preprosto - Peter James | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Peter James
DIMENZIJA
7,85 MB
IME DATOTEKE
Na smrt preprosto.pdf
ISBN
8250445843885

OPIS

Prvi primer komisarja Roya Gracea. Michael Harrison ima vse: lepoto, šarm, prirojene vodstvene sposobnosti, neznanski smisel za humor, iz dneva v dan večje bogastvo in prečudovito zaročenko Ashley Harper, v katero je neizmerno zaljubljen. Nekaj dni pred poroko se Michael na fantovščini z najboljšimi prijatelji znajde v izjemno nenavadni – in neprijetni – situaciji: prijatelji, ki so mu hoteli ponagajati zaradi potegavščin, ki jih je on pred tem pripravil njim, so ga zaprli v krsto, kjer ima na voljo le žepno svetilko, pornografsko revijo, steklenico viskija, voki-toki in tanko dihalno cev. Vse je samo zabava, dokler se ne zgodi huda prometna nesreča, v kateri umrejo vsi udeleženci fantovščine, Michael pa ostane živ zakopan v grobu na odročnem kraju.Ko Michaelova zaročenka Ashley prijavi pogrešano osebo, primer prevzame policijski komisar Roy Grace, ki se je v preteklosti tudi sam soočil z nenadnim izginotjem ljubljene osebe. Izkušeni komisar zasluti, da pri vsem skupaj nekaj smrdi, saj Michaelov edini prijatelj, ki ga zaradi letalske zamude ni bilo na fantovščini, noče sodelovati s policijo, pa tudi Ashleyjina zvestoba je vse bolj vprašljiva. Komisar Grace kmalu odkrije, da je nekogaršnja nesreča za druge lahko velika sreča.

2020 Ena najdolgotrajnejših filmskih franšiz v zgodovini filma bo dobila novo nadaljevanje, saj se na velika platna po petih letih vrača tajni agent James Bond.Karizmatičnega agenta britanske tajne službe MI6 s kodnim imenom 007 bo znova upodobil Daniel Craig, kar bo zanj že peta vloga tajnega agenta.. Novi film o tajnem agentu, že petindvajseti po vrsti, je režiral Cary Joji Fukunaga ... Ko se spomnim na Margito, vem tudi, da mimo njene smrti preprosto ni moč iti, lahko se samo učimo živeti, da je ni več.

james uČila int. 2016 poŠtnino plaČa kupec, moŽna je menjava za druge knjige, Starost ni čakanje na smrt.

POVEZANE KNJIGE