Laurus

Laurus - Jevgenij Vodolazkin | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jevgenij Vodolazkin
DIMENZIJA
7,47 MB
IME DATOTEKE
Laurus.pdf
ISBN
2825152141644

OPIS

Krivda zaradi smrti ljubljene zdravilca Arsenija požene na dolgo romanje skozi čas, na katerem doživi mnoge nenavadne prigode ter sreča številne nevsakdanje osebe in bajeslovna bitja. Pred bralčevimi očmi prepričljivo vstaja mistični svet srednjeveške Evrope, v katerem se živo prepletajo tako strašljive kot čarobne strani človeške vere in domišljije.Roman, epska odisejada, ki jo mnogi primerjajo z Imenom rože Umberta Eca, je izredno bogata in samosvoja pripoved o brezčasnih temah; ljubezni, izgubi, žrtvovanju in odrešitvi. Poleg prostora in časa potuje tudi skozi jezik. V slovenščino jo je z vsemi odtenki odlično prevedla Lijana Dejak in si s tem prislužila Sovretovo nagrado 2016.

The school is founded by an educational psychologist with 27+ years of experience and an IIT-IIM alumnus who is passionate about education. 94% of our parents have rated us ... Laurus je zgodovinski roman, v katerem pa politična zgodovina nekega obdobja in prostora ne igra bistvene vloge.

94% of our parents have rated us ... Laurus je zgodovinski roman, v katerem pa politična zgodovina nekega obdobja in prostora ne igra bistvene vloge. Laurus je roman o srednjeveškem človeku in o njegovem vsakdanu.

POVEZANE KNJIGE