Kmetija

Kmetija Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
5,87 MB
IME DATOTEKE
Kmetija.pdf
ISBN
5143941954857

OPIS

Nauči se več kot 100 zabavnih besed. Barvna knjiga s prvimi besedami in slikami, ki omogoča zabavno učenje o kmetiji.S pomočjo knjige bodo vaši najmlajši osvojili novo znanje, se naučili prvih besed, ter obogatili besedni zaklad.

Najavljenim skupinam na kmetiji nudimo tudi vodene oglede, na katerem vam, med drugim, predstavimo in prikažemo sodoben način računalniško vodene molže z robotom. Prijavite se za ogled Preberite ve ... Kmetija tekmovalci Goran Leban Star znanec resničnostnega Šova Kmetija se po 11 letih vrača pred male kamere in pravi, da nekateri sotekmovalci ne vedo, kaj jih čaka, sam pa se dobro zaveda, da preizkušnja ni mačji kašelj. Kmetija Logerjevih se nahaja 4,5 km iz Ljubnega ob Savinji, v smeri Logarske doline, na desnem bregu reke Savinje.

S klikom na gumb "Potrdi" se strinjate z uporabo VSEH piškotkov. Predelujemo seneno kravje mleko v skoraj trideset različnih vrst mlečnih izdelkov. Od jogurtov, sira, smetane, mleka, skute, masla ...

POVEZANE KNJIGE