Izdelovanje klobas, salam in želodcev

Izdelovanje klobas, salam in želodcev - Stanislav Renčelj | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Stanislav Renčelj
DIMENZIJA
6,18 MB
IME DATOTEKE
Izdelovanje klobas, salam in želodcev.pdf
ISBN
8246936801696

OPIS

Nova praktična knjiga širi primere dobrih praks. Dopolnili boste znanje o izbiri, zamrzovanju, zorenju mesa, pripravi mesnega nadeva, soljenju, rabi vseh začimb in ovitkov. Pomembno je tudi pravilno rezanje, mešanje in mesni sok (lepek). Opisani tehnološki postopki za klobase, salame, želodce in še za nekatere druge zanimive mesnine bodo prispevali k odpravi pomanjkljivosti in napak. Pojasnjena je vloga dimljenja, kot primer spoznamo shemo tipične dimnice z vsemi potrebnimi navodili, kako uravnavamo vlago in temperaturo. Prav tako spoznamo tipičo shemo sušilnice in njeno opremo. Urejeni pogoji sušenja / zorenja namreč prispevajo k zmanjšanju rizičnosti proizvodnje. „Koliko dkg dobre suhe salame dobimo iz enega kilograma svežega mesnega nadeva?„ - Tudi take praktične odgovore najdete v novi knjigi.

Dopolnili boste znanje o izbiri, zamrzovanju, zorenju mesa, pripravi mesnega nadeva, soljenju, rabi vseh začimb in ovitkov. Pomembno je tudi pravilno rezanje, mešanje in mesni sok (lepek).Opisani tehnološki postopki za klobase, salame, želodce in še za nekatere druge zanimive mesnine bodo prispevali k odpravi pomanjkljivosti in napak. Izdelovanje klobas, salam in želodcev - Stanislav Renčelj Kategoriji: Knjige in revije , Kulinarika Uporaben priročnik o pripravi mesa ter izdelovanju klobas,salam in želodcev. IZDELOVANJE KLOBAS, SALAM IN ŽELODCEV.

Renčelj, Stanislav. Vrsta gradiva - knjiga ; neleposlovje za odrasle Založništvo in izdelava - Ljubljana : Kmečki glas, 2016 Jezik - slovenski ISBN - 978-961-203-463-4 COBISS.SI-ID - 286609152 ... Izdelovanje klobas, salam in želodcev.

POVEZANE KNJIGE