Harry Potter in otrok prekletstva

Harry Potter in otrok prekletstva - J. K. Rowling, Jack Thorne, John Tiffany | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
J. K. Rowling, Jack Thorne, John Tiffany
DIMENZIJA
8,37 MB
IME DATOTEKE
Harry Potter in otrok prekletstva.pdf
ISBN
1536950931368

OPIS

8. zgodba, 19 let kasnejeDanes, 19 let kasneje, je Harry Potter zaposlen na Ministrstvu za čaranje, poročen z Ginny in oče treh šoloobveznih otrok. Glavnina dogajanja v knjigi pa se tokrat ne odvija okoli njega, temveč okoli njegovega najmlajšega sina Albusa, ki se mora spopasti s težo družinske, predvsem očetove, zapuščine. Lahko stopi v njegove čevlje in – še pomembneje – si to sploh želi? Besedilo temelji na novi izvirni zgodbi J. K. Rowling, Johna Tiffanyja in Jacka Thorna. Harry Potter in otrok prekletstva je gledališka predstava Jacka Thorna. Je osma knjiga v seriji Harryja Potterja in prva zgodba, ki je zaživela na gledaliških odrih. Posebna izdaja delovne verzije scenarija, takoj po svetovni premieri igre na West Endu julija 2016 vsem bralcem prinaša nadaljevanje zgodbe o Harry Potterju, njegovih prijateljih in družini.Razburljivo branje za vse oboževalce serije Harry Potter in tiste, ki boste to šele postali!

Rowling. V uradnem nadaljevanju čarovniške sage je priljubljeni junak zgaran uslužbenec ministrstva za čaranje, mož in oče treh otrok.

Pri Mladinski knjigi je v prevodu Jakoba J. Kende izšla posebna izdaja delovne verzije scenarija, po katerem je nastala gledališka predstava. Harry Potter in otrok prekletstva - Prvi in drugi del book.

POVEZANE KNJIGE