Harry Potter in otrok prekletstva

Harry Potter in otrok prekletstva - J. K. Rowling, Jack Thorne, John Tiffany | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
J. K. Rowling, Jack Thorne, John Tiffany
DIMENZIJA
4,56 MB
IME DATOTEKE
Harry Potter in otrok prekletstva.pdf
ISBN
7024030781392

OPIS

8. zgodba, 19 let kasnejeDanes, 19 let kasneje, je Harry Potter zaposlen na Ministrstvu za čaranje, poročen z Ginny in oče treh šoloobveznih otrok. Glavnina dogajanja v knjigi pa se tokrat ne odvija okoli njega, temveč okoli njegovega najmlajšega sina Albusa, ki se mora spopasti s težo družinske, predvsem očetove, zapuščine. Lahko stopi v njegove čevlje in – še pomembneje – si to sploh želi? Besedilo temelji na novi izvirni zgodbi J. K. Rowling, Johna Tiffanyja in Jacka Thorna. Harry Potter in otrok prekletstva je gledališka predstava Jacka Thorna. Je osma knjiga v seriji Harryja Potterja in prva zgodba, ki je zaživela na gledaliških odrih. Posebna izdaja delovne verzije scenarija, takoj po svetovni premieri igre na West Endu julija 2016 vsem bralcem prinaša nadaljevanje zgodbe o Harry Potterju, njegovih prijateljih in družini.Razburljivo branje za vse oboževalce serije Harry Potter in tiste, ki boste to šele postali!

7. Nahajate se tukaj: Domov » Priporočamo » Knjige » Leposlovje » Knjige za mlade » Dramatika » Harry Potter in otrok prekletstva Zaloga Harry Potter in otrok prekletstva Harry Potter in otrok prekletstva je gledališka predstava Jacka Thorna. Je osma knjiga v seriji Harryja Potterja in prva zgodba, ki je zaživela na gledaliških odrih.

Žanr: drama (mladinski) Narodnost: angleška književnost. Čarovnija se nadaljuje! Albus Potter in Scorpius Malfoy nadaljujeta zgodbo slavnih staršev. Harry Potter in svetinje smrti (Harry Potter and the Deathly Hallows) (izid originala: 21.7.2007, izid prevoda: 16.

POVEZANE KNJIGE