Franc Jožef

Franc Jožef Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
6,68 MB
IME DATOTEKE
Franc Jožef.pdf
ISBN
2757263507856

OPIS

Štefana na Dunaju. Foto: Rok Omahen Cesar Franc Jožef (levo) in njegov brat nadvojvoda Ferdinand Maksimilijan (Maksimilijan I.

Cesarjevo zanimanje in obiskovanje razstav sta bili del kulturne politike države, saj je vladar odkupoval izbrana dela tako za cesarsko zbirko kot za zbirke deželnih galerij in na tej ... (Franc Jožef je prvo divjad uplenil pri 12 letih, v vsem življenju okrog 50 tisoč primerkov, na lovu se je z drugimi vladarji dogovoril najpomembnejše stvari, frustrirani prestolonaslednik Franc Ferdinand pa se je zato potrudil še bolj in prišel kar do številke 270 tisoč, svoje lovsko območje pa razširil tja do Indije). View the profiles of people named Franc Jožef. Join Facebook to connect with Franc Jožef and others you may know.

POVEZANE KNJIGE