Bemumast!

Bemumast! - Gašper Grom, Tjaša Vrhovnik | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gašper Grom, Tjaša Vrhovnik
DIMENZIJA
12,15 MB
IME DATOTEKE
Bemumast!.pdf
ISBN
8153390311977

OPIS

Prva slovenska knjiga o ketogeni dieti, ki sta jo napisala Tjaša Vrhovnik in Gašper Grom z naslovom BEMUMAST! Z uživanjem maščob do vitkosti in dobrega počutja.Hudomušno in v razumljivem jeziku napisana knjiga prinaša najnovejša dognanja o tem, kako ketogena dieta lahko pomaga ne samo do vitkosti, pač pa tudi do dobrega počutja.

... LCHFlove.si Ta recept za nizkohidratni kruh brez žit je iz moje knjige Bemumast 3: Imate jajca? Obstaja kar nekaj receptov za LCHF-kruh in s soavtorico omenjene knjige sva preizkusili številne, a najbolj nama je všeč recept Marie Emmerich, nutricionistke in mednarodno priznane avtorice knjig o LCHF in ketogeni prehrani. Bemumast 3: Imate jajca? je tretja knjiga iz serije knjig o prehrani LCHF. Tokrat je dietetikoma Staši Grom in Gašperju Gromu kuhalnico pomagala vihteti Stašina dolgoletna prijateljica in odlična ljubiteljska kuharica Tea Maherl.

Tokrat je dietetikoma Staši Grom in Gašperju Gromu kuhalnico pomagala vihteti Stašina dolgoletna prijateljica in odlična ljubiteljska kuharica Tea Maherl, ki se že nekaj let prehranjuje po načelih LCHF. Bemumast! prinaša najnovejša dognanja o tem, kako lahko ketogena dieta pomaga ne samo do vitkosti, pač pa tudi do dobrega počutja. Prehrana LCHF je med ljudmi postala priljubljena v zadnjem desetletju, predvsem zato, ker v nasprotju z drugimi načini prehranjevanja in shujševalnimi dietami pri taki hrani ni težko vztrajati. Ideja za knjigo Bemumast 2 LCHF recepti za vsak dan je nastala zaradi vedno večjega povpraševanja po idejah in receptih za pripravo LCHF jedi.

POVEZANE KNJIGE