Bemumast!

Bemumast! - Gašper Grom, Tjaša Vrhovnik | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gašper Grom, Tjaša Vrhovnik
DIMENZIJA
9,17 MB
IME DATOTEKE
Bemumast!.pdf
ISBN
9849507334085

OPIS

Prva slovenska knjiga o ketogeni dieti, ki sta jo napisala Tjaša Vrhovnik in Gašper Grom z naslovom BEMUMAST! Z uživanjem maščob do vitkosti in dobrega počutja.Hudomušno in v razumljivem jeziku napisana knjiga prinaša najnovejša dognanja o tem, kako ketogena dieta lahko pomaga ne samo do vitkosti, pač pa tudi do dobrega počutja.

Diana Volčjak, Bukla 127-128 Beseda »bemumast« je od izida prve slovenske knjige o prehrani LCHF novembra lani postala že prepoznavna blagovna znamka, sinonim za prehrano, bogato z maščobami. Prvi del knjige slovenskim bralcem predstavi osnove prehrane LCHF oziroma ketogene diete. Bemumast! prinaša najnovejša dognanja o tem, kako ketogena dieta lahko pomaga ne samo do vitkosti, pač pa tudi do dobrega počutja.

2080. Izšla je prva izvirna slovenska knjiga o prehrani LCHF oziroma ketogeni dieti, ki sta jo napisala Tjaša Vrhovnik in Gašper Grom. Za občasne pošiljatelje so GLS Paketne trgovine in Paketomati odlična rešitev za zanesljivo paketno distribucijo.

POVEZANE KNJIGE