Žogica Nogica

Žogica Nogica - Jan Malík | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jan Malík
DIMENZIJA
7,23 MB
IME DATOTEKE
Žogica Nogica.pdf
ISBN
4818170521783

OPIS

Pravljico Žogica Nogica marsikateri otrok pozna zaradi knjižnih izdaj, lutkovne igre Žogica Marogica ali pa zaradi kasete Žogica Nogica, ki je prvič izšla leta 1978. V Lutkovnem gledališču Ljubljana je bila prvič uprizorjena leta 1951, do zdaj so odigrali že več kot 1100 predstav.Zdaj je ta slikaniška klasika skupaj z zgoščenko spet med nami z novimi ilustracijami Petra Škerla, ki je eden najboljših slovenskih likovnih ustvarjalcev v zadnjem desetletju.

Leta 2016 je dobila novo preobleko, slikanico krasijo nove ilustracije Petra Škerla, zgodba pa je še vedno zanimiva in napeta vse do zadnje besede, zato je prav, da ... Pesem za otroke Žogica marogica besedilo: Hopla hopla sem in tja, skače moja žogica. Žogica marogica, glej da mi ne boš ušla. Žogica Nogica.

marec 1994 Žogica Nogica je igra, ki so jo vzljubili že naši starši, ko so bili še otroci. Zato je še kako prav, da jo po dolgem času slišimo še enkrat.Igro je napisal Jan Malik, za radio priredil Emil Smasek, zrežirala pa Silva Danilo.Na 1.

POVEZANE KNJIGE