Živali

Živali Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
12,18 MB
IME DATOTEKE
Živali.pdf
ISBN
9137170876446

OPIS

Nauči se več kot 100 zabavnih besed. Barvna knjiga s prvimi besedami in slikami, ki omogoča zabavno učenje o živalih.S pomočjo knjige bodo vaši najmlajši osvojili novo znanje, se naučili prvih besed, ter obogatili besedni zaklad.

Zavetišče pokriva občine: Novo mesto, Metlika, Semič, Straža, Ribnica, Velike Lašče, Šmarješke toplice, Kostel. Rubrika: Vzrejne živali/Svinje; Prašiče 100-170kg, krmljeni z doma pridelanimi suhimi krmnimi mešanicami, brez co2 in silaž. Meso primerno za izdelavo v suhomesnate izdelke.

Živali so evkarionti, z izjemo skupine Myxozoa mnogocelični organizmi, kar jih loči od bakterij in večine protistov.So heterotrofi, po čemer se razlikujejo od rastlin in alg.Z načinom prehranjevanja je povezana sposobnost premikanja, ki jo imajo skoraj vse živali v vsaj enem stadiju življenjskega kroga, in natančnejša telesna zgradba (posebej prebavnega sistema). Piškotki vam omogočajo npr. ogled videoposnetkov živali, spremljanje spletnih kamer, novic, načrtovanje obiska in še mnogo drugega.

POVEZANE KNJIGE