Vedno te bom imela rada

Vedno te bom imela rada - Melanie Joyce | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Melanie Joyce
DIMENZIJA
3,61 MB
IME DATOTEKE
Vedno te bom imela rada.pdf
ISBN
3876329110475

OPIS

Vse, kar potrebuješ, je ljubezen!Mamica medvedka in mali medvedek se imata zelo rada. Pokukaj in si preberi o vsem, kar počneta skupaj, in ugotovi, zakaj ima mali medo v maminem srcu tako zelo posebno mesto.Udobno se namesti in uživaj v nežni zgodbici, ki govori o nedotakljivi povezavi med staršem in otrokom.

Ker se materinska ljubezen rodi z otrokom in nikoli ne ugasne. Zato otrok moj, zapomni si: Vedno te bom imela rada! Tudi, ko se bo zdelo, da je ves svet proti tebi in da si izgubljen, bom odprtih rok čakala nate, da te objamem in ti povem, da si ti moj svet, vse odkar sem ... Vedno te bom imela rada ...

Vsak se rodi v določenem kraju in potem tam živi. Kraja kjer na začetku živimo, si ne zbiramo sami, vendar je odvisen od naših staršev.

POVEZANE KNJIGE