Sadje naše ladje

Sadje naše ladje - Anja Štefan | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anja Štefan
DIMENZIJA
5,86 MB
IME DATOTEKE
Sadje naše ladje.pdf
ISBN
3317335164023

OPIS

Pesnica, pisateljica in pripovedovalka ljudskih pripovedi Anja Štefan in slikarka Jelka Reichman sodita med najboljše in tudi najbolj priljubljene sodobne slovenske avtorje za otroke. Skupaj sta ustvarili slikanice Lešniki, lešniki, Lonček na pike, Sto ugank, Še sto ugank, ki spadajo v klasiko slovenske književnosti.Slikaniška zbirka pesmi Sadje z naše ladje nas bo popeljala v svet otroške igre, radovednosti in veselja.

Fige - Fige so najbolj sladek sadež, saj vsebujejo kar 16 gramov sladkorja na 100-gramsko porcijo, ena figa vsebuje 260 kJ. 2. Tovorne ladje uničujejo kot za stavo Kar 744 velikih komercialnih čezoceanskih tovornih ladij je šlo lani v uničenje.

Skupaj sta ustvarili slikanice Lešniki, lešniki, Lonček na pike, Sto ugank, Še sto ugank, ki spadajo v klasiko slovenske književnosti. Slikaniška zbirka pesmi Sadje z naše ladje nas bo popeljala v […] Anja Štefan: Sadje z naše ladje.

POVEZANE KNJIGE