Ljubimec brez primere

Ljubimec brez primere - Julie Anne Long | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Julie Anne Long
DIMENZIJA
6,70 MB
IME DATOTEKE
Ljubimec brez primere.pdf
ISBN
9131209463157

OPIS

CYNTHIA BRIGHTLY, najmikavnejša lepotica visoke družbe, ima samo še eno priložnost. Potem ko jo zaradi škandala preženejo iz Londona, si mora na zabavi pri Redmondovih najti imenitnega moža, še preden se o njenem propadu razve po vsej Angliji.Po nekem nesrečnem naključju pa je nekdo v Pennyroyal Greenu že slišal govorice o razdrti zaroki in strelskem obračunu. To je Miles Redmond, sloviti pustolovec, ki po bratovem izginotju postane tudi dedič bajno premožne družine. Miles je Cynthio že videl, in to pred leti, ko se je častihlepna lepotica sama sebi zdela predobra za nepomembnega drugorojenca. A zdaj je Miles dedič, ki uživa v svoji moči. Cynthii ponudi dogovor: njene sočne skrivnosti bo zadržal zase in ji med svojimi gosti pomagal najti moža, v zameno pa hoče – en sam poljub.En poljub res ni nič takšnega. Toda Cynthia kmalu ugotovi, da je vendarle dovolj, da prebudi divjo strast, in da je Miles Redmond vsekakor ljubimec brez primere."Ena najboljših zgodovinskih romanc! Slog je tako enkraten, da se bralec v enem trenutku glasno smeje, že v naslednjem pa si briše solze." – LadTeeDa Reads

»Ena najboljših zgodovinskih romanc! Slog je tako enkraten, da se bralec v enem trenutku glasno smeje, že v naslednjem pa si briše solze.« - LadTeeDa Reads. Avtorica: Julie Anne Long Toda Cynthia kmalu ugotovi, da je vendarle dovolj, da prebudi divjo strast, in da je Miles Redmond vsekakor ljubimec brez primere.

Izvijem laži iz tvojih ust v prazen up odpihnem jih na dno želja prepozno je za naju. Plešem v mestu, ki nikdar ne spi umijem v soju se luči zdaj te ne potrebujem.

POVEZANE KNJIGE