Kralji burbona

Kralji burbona - J. R. Ward | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
J. R. Ward
DIMENZIJA
11,95 MB
IME DATOTEKE
Kralji burbona.pdf
ISBN
5274764607766

OPIS

Družina Bradford je že več generacij vodilna v svetu prestižnega viskija – burbona. Z bogastvom, ki so ga pridobili s to dejavnostjo, si lahko privoščijo vse vrste privilegijev, med njimi tudi bivanje v razkošnem dvorcu na posesti Easterly, kjer je meja med višjim in nižjim razredom strogo začrtana. Zgoraj je dinastija, ki živi razsipno življenje, spodaj pa osebje, ki neumorno vzdržuje popolno fasado družine. In ta dva svetova se nikoli ne bi smela srečati.Lizzie King, glavna vrtnarica na posesti Easterly, je nekoč prečkala to mejo, a si je skoraj uničila življenje. Nehote se je zaljubila v Lana, enega od sinov iz burbonske dinastije, njuna grenka ločitev pa je dokazala, da ji je nagon pravilno svetoval, naj se umakne. Zdaj, po dveh letih odsotnosti, se je Lane končno vrnil domov in s seboj prinesel preteklost. In ta bo vplivala na vse: na Lanovo nečimrno ženo, na njegovega starejšega brata, čigar zagrenjenost in črnogledost ne poznata meja, predvsem pa na železnega očeta, moža na čelu družine Bradford, ki ne pozna pomislekov in ima veliko strašnih skrivnosti.Ko se tako zasebne kot tudi poklicne napetosti v družini začnejo treti, se vsi prebivalci Easterlyja znajdejo v uničevalnem kolesju, ki ne pozna poti nazaj – in samo najbolj pretkani bodo preživeli.

tako knjige, kot trilogije. v prvem delu, kralji burbona, spoznamo družino baldwine, glavni protagonist Prijava na e-novice.

Družina Bradford je že več generacij vodilna v svetu prestižnega viskija - burbona. Z bogastvom, ki so ga pridobili s to dejavnostjo, si lahko privoščijo vse vrste privilegijev, med njimi tudi ... Kralj Belgijcev je uradni naziv vladarja Kraljevine Belgije.V nasprotju s srednjeveškimi vladarji, ki so si nadeli naziv po deželah, ki so jim vladali, so v novonastalih kraljevinah v 19.

POVEZANE KNJIGE