Hvaležni medved/The grateful bear

Hvaležni medved/The grateful bear Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
7,20 MB
IME DATOTEKE
Hvaležni medved/The grateful bear.pdf
ISBN
7224409664568

OPIS

Prikupno ilustrirana slikanica je primerna tako za najmlajše, ki vedno radi prisluhnejo lepim in poučnim živalskim pravljicam, kot za tiste, ki se učijo branja. Vsekakor pa je spodbudna, poučna in izziv za tiste, ki se že spogledujejo z angleškim jezikom, saj je besedilo napisano v slovenščini in v angleščini. Na koncu boste starši in učitelji našli tudi nekaj izhodiščnih točk za pogovor z otroki.Oblikovno je slikanica prilagojena otrokom, ki imajo bralne težave, saj je prijazna slabovidnim in otrokom z disleksijo.

sep 2016 ( 0) Hvaležni medved / The grateful bear (publikacija je večjezična) 14,90 ... Medved in klavir; The bear and the piano Hledat ve zboží Hledat v článcích. Přihlášení Nová registrace.

*Hitra in zanesljiva dostava, plačilo tudi po povzetju.* The grateful bear : Slovenian folktale... *Hitra in zanesljiva dostava, plačilo tudi po povzetju.* ...

POVEZANE KNJIGE