Hvaležni medved/The grateful bear

Hvaležni medved/The grateful bear Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
3,51 MB
IME DATOTEKE
Hvaležni medved/The grateful bear.pdf
ISBN
1771548845954

OPIS

Prikupno ilustrirana slikanica je primerna tako za najmlajše, ki vedno radi prisluhnejo lepim in poučnim živalskim pravljicam, kot za tiste, ki se učijo branja. Vsekakor pa je spodbudna, poučna in izziv za tiste, ki se že spogledujejo z angleškim jezikom, saj je besedilo napisano v slovenščini in v angleščini. Na koncu boste starši in učitelji našli tudi nekaj izhodiščnih točk za pogovor z otroki.Oblikovno je slikanica prilagojena otrokom, ki imajo bralne težave, saj je prijazna slabovidnim in otrokom z disleksijo.

ZA KNJIŽNIO C - stopnja (1.-3.r.) Stripi Davis, J.: Garfield. Pa, pa.

1. Reading/listening Instructions: The teacher then reads to the pupils a short folk tale in Slovenian 'Hvaležni medved' - The Grateful Bear. Hledám medved ours l bear the 1988 cz na Sledujteto.cz Klicni center: 02 2520 333 Pon-pet 7.30-20.00, sob 7.30-13.00 E-naslov: [email protected] Masha and The Bear - Hold your breath! Masha and The Bear - Terrible Power! Masha and The Bear - Laundry Day.

POVEZANE KNJIGE