Družinska modrost meniha, ki je prodal svojega ferrarija

Družinska modrost meniha, ki je prodal svojega ferrarija - Robin S. Sharma | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Robin S. Sharma
DIMENZIJA
11,72 MB
IME DATOTEKE
Družinska modrost meniha, ki je prodal svojega ferrarija.pdf
ISBN
7921371089980

OPIS

Catherine je uspešna poslovna ženska z možem in majhnima otrokoma, njen brat pa je Julian Mantle – menih, ki je prodal svojega ferrarija. Ko Catherine v letalski nesreči za las uide smrti, spozna, da ji kljub izjemnemu uspehu in priznanju v poslovnem svetu daleč največ pomeni družina.Brat Julian ji med vrsto pogovorov razkrije, kako naj se spet osredotoči na družinsko življenje, ob tem pa ji pojasni, da se bo vzpostavljanje nove, močnejše družinske kulture poznalo tudi v njeni poslovni uspešnosti.Catherinina zgodba nas popelje na življenjsko pot osebe, ki zaživi bolj pomenljivo in polno življenje ter postane stabilno, zanesljivo in ljubeče središče, okoli katerega krožijo družinski člani in prijatelji. Skozi njene oči boste spoznali:- pomen postavljanja ciljev v življenju zase in za svoje otroke,- pomen pravega razvijanja in utrjevanja medsebojnih razmerij,- kako vzpostaviti tesne vezi s svojimi najbližjimi,- kako upočasniti življenje in spoznati vrednost časa,- kako vsak dan živeti pozitivno in odkrito.Družinska modrost meniha, ki je prodal svojega ferrarija je izjemno zanimiva in poučna pripoved Robina Sharme, avtorja uspešnic in mednarodno priznanega učitelja veščine srečnega življenja, ki nam razkrije, kako živeti ljubeče, uspešno in izpolnjeno življenje.Prisrčna in navdihujoča pripoved o pozitivnih učinkih, ki jih ima lahko posameznik na življenje vseh okoli sebe.

Moje želje; Moj račun; Košarica; Na blagajno; Odjava SHARMA, Robin: Družinska modrost meniha, ki je prodal svojega ferrarija DWECK, Carol S.: Moč miselnosti: kako uresničiti svoje zmožnosti ZUKAV, Gary: Duhovno partnerstvo: potovanje do pristne moči KAHNEMAN, Daniel: Razmišljanje, hitro in počasno Robin Sharma, avtor Meniha, ki je prodal svojega Ferrarija in sijajen govorec nam pravi, da smo v najboljši formi prvih 90 minut po jutranjem prebujanju. Zato naj v to prvo uro in pol, ko so možgani še čisto sveži in spočiti, vstavimo naše intelektualno najzahtevnejše opravke dneva. Modrost o vodenju meniha, ki je prodal svojega ferrarija Robin Sharma V tem nadaljevanju mednarodne uspešnice Menih, ki je prodal svojega ferrarijasvetovni mislec na področju vodenja in osebne rasti Robin Sharma odkriva preprosti, a učinkoviti sistem vodenja, ki bo vaše zaposlene povzdignil do novih višav predanosti ter... Družinska modrost meniha, ki je prodal svojega ferrarija.

Catherine je uspešna poslovna ženska z možem in majhnima otrokoma, njen brat pa je Julian Mantle - menih, ki je prodal svojega ferrarija. Družinska modrost meniha, ki je prodal svojega ferrarija; Family wisdom from the monk who sold his Ferrari Ta stran uporablja JavaScript. Vaš brskalnik ne podpira JavaScripta ali pa je ta izklopljen. Družinska modrost meniha, ki je prodal svojega ferrarija - Robin Sharma.

POVEZANE KNJIGE