Delovni stroji

Delovni stroji Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
5,6 MB
IME DATOTEKE
Delovni stroji.pdf
ISBN
3244331706256

OPIS

Nauči se več kot 100 zabavnih besed. Barvna knjiga s prvimi besedami in slikami, ki omogoča zabavno učenje o gradbenih strojih.S pomočjo knjige bodo vaši najmlajši osvojili novo znanje, se naučili prvih besed, ter obogatili besedni zaklad.

Vseeno kakšno delavnico postavljate, vse se začne s pravim delovnim pultom. Odlične rezultate lahko pričakujemo le, če imamo za to primerno delovno okolje.

To so veliki tovornjaki, močni traktorji, zmogljivi kopači, okretni viličarji in mnogi drugi stroji, ki svoje dneve preživljajo na gradbišču. Knjiga vsebuje več kot 120 nalepk za večkratno uporabo, v njej pa je tudi veliko iger in drugih dejavnosti, s katerimi se boš zabaval in spoznaval osupljive ... Od bagerja do izvijača, vsa gradbena mehanizacija, električni stroji ter ročno orodje, na enem mestu! Oglasi.si so pravi naslov za vas! Brezplačno in preprosto pa lahko tukaj, tudi oddate svoj oglas! Delovni pulti - središče vsake delavnice.

POVEZANE KNJIGE