Čuječnost za ustvarjalnost

Čuječnost za ustvarjalnost - Danny Penman | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Danny Penman
DIMENZIJA
10,53 MB
IME DATOTEKE
Čuječnost za ustvarjalnost.pdf
ISBN
1418448325330

OPIS

Hitri tempo sodobnega življenja lahko zavira ustvarjalnost – vendar ni treba, da je tako.Preproste vaje za povečanje čuječnosti, na katerih temelji knjiga, odpravljajo anksioznost in stres ter uspešno povečujejo ustvarjalnost in sposobnost za reševanje problemov in sprejemanje odločitev. Te spretnosti ne pomagajo samo \'kreativcem\', ampak jih potrebujemo vsi, ki hočemo uspevati pri delu in v življenju ter se nasploh dobro počutiti.Ta preprosti štiritedenski program vam bo vzel samo deset do dvajset minut na dan. Deluje tako, da umirja in jasni um, zato se domiselne ideje laže izoblikujejo in jih tudi laže uresničite. Program razkrije, da je velik del življenja pod vplivom utečenega načina mišljenja in odzivanja na svet – in pokaže, kako se lahko podate na ustvarjalnejšo in produktivnejšo pot.Življenje je res kaotično, a če boste izvajali meditacije za povečanje ustvarjalnosti, vam bodo stvari prišle teže do živega in ne bo vam več tako tesno pri srcu. Laže boste zbrali pogum, ki je potreben za sprejemanje težavnih odločitev. Laže se vam bodo porajale ustvarjalne ideje in laže jim boste sledili, kamorkoli vas bodo že pripeljale.

je na primer Amabile (1996) Tako med štiri ključne dejavnike za razvoj ustvarjalnosti poleg (notranje) motivacije ila še kognitivne, uvrst Po odličnih odzivih na februarja in junija 2011 izvedena seminarja Čuječnost in ustvarjalnost za sezono 2011/12 pri JSKD najavljajo tri nove termine za ustvarjanje in samoraziskovanje z umetnostnimi izraznimi sredstvi ter vas vabijo k udeležbi na jesenski, pomladni ali poletni delavnici z naslovom Čuječnost in ustvarjalnost. Dr Danny Penman Ph.D. is the bestselling author of Mindfulness: A practical guide to finding peace in a frantic world, co-written with Professor Mark Williams of Oxford University, and co-author of Mindfulness for Health with Vidyamala Burch.

Osebno sem se s čuječnostjo pobližje spoznala pred leti, v obdobju intenzivnega življenjskega dogajanja. Čuječnost je našla mene in jaz sem našla njo. Čuječnost za otroke in najstnike: 154 metod, tehnik in aktivnosti.

POVEZANE KNJIGE