Čakam te

Čakam te - Jennifer L. Armentrout | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jennifer L. Armentrout
DIMENZIJA
6,33 MB
IME DATOTEKE
Čakam te.pdf
ISBN
8788029944274

OPIS

Ko imaš nekoga, ki ga je vredno čakati, ni nobeno čakanje predolgo.Devetnajstletna Avery se preseli tisoč kilometrov od doma, da bi ubežala boleči preteklosti in začela znova. Vpiše se na majhno univerzo v Zahodni Virginiji in se trudi ostati neopazna. Dokler se med divjanjem na predavanje ne zaleti v nesramno privlačnega Camerona. Modrooki spogledljivec nikakor ne sodi v mirno življenje, ki si ga skuša zgraditi Avery, zato se mu izogiba že na daleč. Toda Cam je odločen, da jo bo peljal na zmenek, in se kljub Averyjini košarici ne misli predati zlahka.

Z lasmi dišečimi po vetru in brezmejni ... Komaj čakam,da bo internetna trgovina tudi zs Dm,LidL,hofer,Eurospin.. komaj čakam! :) in tudi bo..

Čakam te vsa nasmejana, da se stisneš v moj objem. Čakam te vsa voljna, da me objameš in poljubiš.

POVEZANE KNJIGE