Čakam te

Čakam te - Jennifer L. Armentrout | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jennifer L. Armentrout
DIMENZIJA
5,27 MB
IME DATOTEKE
Čakam te.pdf
ISBN
8409240395288

OPIS

Ko imaš nekoga, ki ga je vredno čakati, ni nobeno čakanje predolgo.Devetnajstletna Avery se preseli tisoč kilometrov od doma, da bi ubežala boleči preteklosti in začela znova. Vpiše se na majhno univerzo v Zahodni Virginiji in se trudi ostati neopazna. Dokler se med divjanjem na predavanje ne zaleti v nesramno privlačnega Camerona. Modrooki spogledljivec nikakor ne sodi v mirno življenje, ki si ga skuša zgraditi Avery, zato se mu izogiba že na daleč. Toda Cam je odločen, da jo bo peljal na zmenek, in se kljub Averyjini košarici ne misli predati zlahka.

In še te ni, ne veš ... Čakam te Ko imaš nekoga, ki ga je vredno čakati, ni nobeno čakanje predolgo. Devetnajstletna Avery se preseli tisoč kilometrov od doma, da bi ubežala boleči preteklosti in začela znova.

Sms KR - Gorenjska - Poljane nad Škofjo Loko. Kontaktirajte prodajalca.

POVEZANE KNJIGE