Barve

Barve Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
8,66 MB
IME DATOTEKE
Barve.pdf
ISBN
6107868403770

OPIS

Nauči se več kot 100 zabavnih besed. Barvna knjiga s prvimi besedami in slikami, ki omogoča zabavno učenje o barvah.S pomočjo knjige bodo vaši najmlajši osvojili novo znanje, se naučili prvih besed, ter obogatili besedni zaklad.

Novatic razredčilo Razredčilo za barve za bazene… Ali ste vedeli, da barve zdravijo? Če niste, boste kmalu spoznali nekaj pogledov na barve in njihov vpliv na posameznika. Vsebina v nadaljevanju je povzeta s strani poklicnega pisatelja in učitelja na področju metafizike, Teda Andrewsa (knjiga KAKO ZDRAVIMO Z BARVAMI). Barve,laki, mešalnica barv, notranje barve, zunanje barve, barve za kovino, barve za les .

Rdeča žoga na sliki, na katero pada bela svetloba, je videti rdeče zato, ker vpije vse dele barvnega spektra, razen rdečega. Barve spektra bele svetlobe so tako imenovane barve mavrice. Besedo spekter je prvi uvedel Isaac Newton leta 1671 iz latinske besede za sliko oziroma videz, izgled.

POVEZANE KNJIGE