Zemlja

Zemlja - Emmanuelle Kecir-Lepetit | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Emmanuelle Kecir-Lepetit
DIMENZIJA
10,92 MB
IME DATOTEKE
Zemlja.pdf
ISBN
8829470613730

OPIS

Zbirka priročnikov, v kateri bodo zvedavi otroci našli odgovore na številna vprašanja. Jedrnato besedilo spremljajo ilustracije in fotografije. V knjigi so predstavljene naslednje teme: naš planet, oceani in celine, mogočna gorstva, naravna čudesa, ognjeniki, ko se zatresejo tla, vode na kopnem, modri planet, otoki, muhasto vreme, zeleni planet, življenjska okolja, naravna bogastva in prebivalci sveta.

Izvedeli boste, kako je zgradil nov hlev kmet v vasi Jasen na Bistriškem in zakaj na tisočmetrskem Sinjem vrhu na ... Starost Zemlje je vprašanje, s katerim se je od nekdaj ukvarjalo veliko ljudi. Ker ni bilo očitnega načina, kako bi starost določili, so bile prve ocene narejene na osnovi verskih spisov o stvarjenju, v Evropi predvsem po Bibliji.Z razvojem fizike in znanstvenega mišljenja se je vprašanja na različne načine lotevalo tudi mnogo znanih fizikov, dokler ni v dvajsetem stoletju odkritje ... Hotiški kmetje, katerih zemlja je ostala po arbitražni razsodbi na hrvaški strani, so dobili nadomestno zemljo na območju katastrske občine Petišovci blizu Benice.

In z njo v gradu vsak oblak in vse ceste in celo ta najin mali dom. Bioorganska zemlja je stisnjen naravni koncentrat kokosovih vlaken primernih za setev, sajenje in presajanje rastlin. Koncentrat ne vsebuje nobenih bolezenskih organizmov in drugih agrokemikalij.

POVEZANE KNJIGE