Vohunka

Vohunka - Paulo Coelho | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Paulo Coelho
DIMENZIJA
3,54 MB
IME DATOTEKE
Vohunka.pdf
ISBN
1429743540618

OPIS

“Vsi vemo, da ne bom umrla zaradi trapaste obtožbe, da sem vohunka, temveč ker sem se odločila postati tisto, o čemer sem od nekdaj sanjala, cena za sanje pa je vedno visoka.”Mata Hari je bila najbolj zaželena ženska svojega časa; bila je eksotična plesalka, ki je z razgaljanjem na odru osupnila in hkrati očarala gledalce, zaupnica in ljubimka tedanjih najbogatejših in najvplivnejših moških, osebnost nejasne preteklosti, ki je v pariških aristokratskih damah vzbujala zavist in ljubosumje. Drznila se je osvoboditi moralizma in provincialnih navad, značilnih za prva desetletja dvajsetega stoletja, in to drago plačala.Paulo Coelho, osupljiv brazilski pisatelj, ki je prodal več kot 210 milijonov knjig, njegova dela pa so prevedena v 81 jezikov, v novem romanu pretanjeno povzame življenje te posebne ženske in bralcem prikaže, kako iz najmanjših semen zrasejo najvišja drevesa.

Leto dni kasneje so Francozi prestregli sporočilo nemške tajne službe, dokaz, da Mata Hari deluje kot dvojna agentka. Vohunka Avtor: Paulo Coelho »Vsi vemo, da ne bom umrla zaradi trapaste obtožbe, da sem vohunka, temveč ker sem se odločila postati tisto, o čemer sem od nekdaj sanjala, cena za sanje pa je vedno visoka.« Mata Hari je bila najbolj zaželena ženska svojega časa; bila je eksotična plesalka, ki je z razgaljanjem na odru osupnila in hkrati ... Tu si lahko ogledate prevod slovenščina-španščina za vohunka v PONS spletnem slovarju! Brezplačna jezikovna vadnica, tabele sklanjatev, funkcija izgovorjave. Iskana ključna beseda: vohunka. Ženski se je GLAVA ZATAKNILA v vrata.

prvi mesec samo 1 eur. vohunka Mata Hari (rojena kot Margaretha Geertruida Zelle), nizozemska kurtizana in dvojna vohunka, * 7.

POVEZANE KNJIGE