Sekularna miselnost, znanstvene domneve, prerokovanja in podjetništvo kot iskrice Božjega

Sekularna miselnost, znanstvene domneve, prerokovanja in podjetništvo kot iskrice Božjega - Aleš Lokar | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Aleš Lokar
DIMENZIJA
5,28 MB
IME DATOTEKE
Sekularna miselnost, znanstvene domneve, prerokovanja in podjetništvo kot iskrice Božjega.pdf
ISBN
7872276289684

OPIS

Ali je res, da je znanost dokončno prevladala nad religijo ter jo izpodrinila? Avtor - upokojeni univerzitetni profesor podjetništva - v tem eseju razčlenjuje pomanjkljivosti sodobne znanosti na področjih, kjer bi pravzaprav pričakovali njeno prevlado.Prikazuje pa tudi strahotne posledice, ki so nastopile v sodobnem svetu, ker so se ljudje udinjali - in se še vedno udinjajo - raznim psevdoznanstvenim modelom mišljenja in delovanja.To pa posamezniku in družbi odpira vrata k sodobnemu razumevanju vere, zlasti krščanskega izročila.

Aleš Lokar Založba: Mohorjeva založba Celovec Število strani: 276 Leto izdaje: 2016 ISBN: 978-3-7086-0900-3 Mere: 140 x 210 mm Teža: 422 g Vezava: brošura Cobiss ID: 285571328: Avtor: Aleš Lokar: Cobiss naslov: Sekularna miselnost, znanstvene domneve, prerokovanja in podjetništvo kot iskrice Božjega / Aleš Lokar Sekularna miselnost, znanstvene domneve, prerokovanja in podjetništvo kot iskrice Božjega Herzlandschaften Ein ermunternder Reiseführer des Herzens ist das kleine Buch der Autorin und Psychotherapeutin Christine Walder, ein sensibler Begleiter durch... Sekularna miselnost, znanstvene domneve, prerokovanja in podjetništvo kot iskrice Božjega Aleš Lokar 21,90 € Moč miselnosti Kako uresničiti svoje zmožnosti Carol S. Dweck 10,90 € 1 2 > Med njegova poslednja dela spada tudi knjiga z naslovom Sekularna miselnost, znanstvene domneve, prerokovanja in podjetništvo kot iskrice Božjega, ki jo je v letu 2016 izdala celovška Mohorjeva založba, predstavljena pa je bila tudi v Trstu. sekularna miselnost Sekularismus je postoj spočívající v tom, že státní moc, státní instituce a stát sám mají být nezávislé na náboženství a náboženském uvažování..

člen (ZDSMA), se zakon za vrtce, osnovne in srednje šole uporablja za vsebino spletišč, ki se nanaša na osnovne informacije o zavodu, informacije o vpisnem postopku in druge upravne informacije, kot so na primer šolski koledar in urniki. Ta izjava o dostopnosti se nanaša na celotno spletno stran. Operacijo delno financira Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.

POVEZANE KNJIGE