Sekularna miselnost, znanstvene domneve, prerokovanja in podjetništvo kot iskrice Božjega

Sekularna miselnost, znanstvene domneve, prerokovanja in podjetništvo kot iskrice Božjega - Aleš Lokar | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Aleš Lokar
DIMENZIJA
12,41 MB
IME DATOTEKE
Sekularna miselnost, znanstvene domneve, prerokovanja in podjetništvo kot iskrice Božjega.pdf
ISBN
8675105410128

OPIS

Ali je res, da je znanost dokončno prevladala nad religijo ter jo izpodrinila? Avtor - upokojeni univerzitetni profesor podjetništva - v tem eseju razčlenjuje pomanjkljivosti sodobne znanosti na področjih, kjer bi pravzaprav pričakovali njeno prevlado.Prikazuje pa tudi strahotne posledice, ki so nastopile v sodobnem svetu, ker so se ljudje udinjali - in se še vedno udinjajo - raznim psevdoznanstvenim modelom mišljenja in delovanja.To pa posamezniku in družbi odpira vrata k sodobnemu razumevanju vere, zlasti krščanskega izročila.

Bücher des Autors. Sekularna miselnost, znanstvene domneve, prerokovanja in podjetništvo kot iskrice Božjega. predvsem zaradi predstavitve svoje knjige - zbirke esejev SEKULARNA MISELNOST, ZNANSTVENE DOMNEVE, PREROKOVANJE IN PODJETNIŠTVO KOT ISKRICE BOŽJEGA.

Dweck 10,90 € 1 2 > Med njegova poslednja dela spada tudi knjiga z naslovom Sekularna miselnost, znanstvene domneve, prerokovanja in podjetništvo kot iskrice Božjega, ki jo je v letu 2016 izdala celovška Mohorjeva založba, predstavljena pa je bila tudi v Trstu. sekularna miselnost Sekularismus je postoj spočívající v tom, že státní moc, státní instituce a stát sám mají být nezávislé na náboženství a náboženském uvažování.. Rozšířil se v dobách novověku hlavně v Evropě; nejprve v časech osvícenství, později pak i v 19.

POVEZANE KNJIGE