Osvojiti Višavca

Osvojiti Višavca - Kinley MacGregor | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kinley MacGregor
DIMENZIJA
11,49 MB
IME DATOTEKE
Osvojiti Višavca.pdf
ISBN
5622274701914

OPIS

Govorilo se je, da lahko Braden MacAllister, angleški baron in ponosni višavski bojevnik, z enim udarcem premaga sovražnika – in žensko z enim samim poljubom. Toda videti je, da pri Maggie to ne učinkuje.Trmoglavka z ognjenimi lasmi je odločena, da bo končala dolgotrajni spor, ki besni med njihovim klanom in sovražnikom, in je neobčutljiva na Bradenova prizadevanja, da bi ustavil njen drzni načrt. Toda ustavil jo bo takoj, ko mu bo uspelo dobiti vtikljivo lisičko na samem ... in jo bo obsipal s strastnim ljubkovanjem ter neubranljivimi poljubi. Vendar pa bo potrebnega še kaj več, kot so le lep videz in dobro izbrušene besede, da mu bo uspelo rešiti zaplet.Ne glede na to, kako drhtijo pod Bradenovim čutnim ljubkovanjem ... ta svojega srca ni dal še nobeni – in ga niti ne namerava. Toda ali si Maggie lahko drzne sanjati, da bi doseženo premirje v njenem klanu pomenilo tudi, da bi osvojila najčudovitejšega Višavca?

; 20 cm Prodam knjigo Bratovščina meča 2: Osvojiti Višavca. Avtor: Kinley MacGregor.

V romanu Osvojiti Višavca se zgodba vrti okrog pogumnega in za ženska srca pogubnega Bradna MacAllistra, ki je prepričan, da lahko s svojim šarmom osvoji vsako žensko. A ne pogumne Maggie, dekleta, ki jo pozna od otroštva in se mu nekdaj ni zdela nič posebnega, zdaj pa je nenadoma v središču njegove pozornosti. Osvojiti Višavca / Kinley MacGregor ; prevod Irma Kukovič: Postavitev: SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani: Jezik: slovenski: Leto: 2016: Založništvo: Maribor : Hiša knjig, Založba KMŠ, 2016: Fizični: 395 str.

POVEZANE KNJIGE