Duh iz omare

Duh iz omare - Thalia Kalkipsakis | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Thalia Kalkipsakis
DIMENZIJA
10,40 MB
IME DATOTEKE
Duh iz omare.pdf
ISBN
7377038014114

OPIS

Katica ima obupno pričesko, ker se je sestri Hani zahotelo igrati njeno frizerko! Torej je treba vso slabo voljo ukaniti s prebrisano zvijačo in si tako znova pridobiti sestrino naklonjenost, kajne?

Vsa naročila na območju Slovenije dostavimo brezplačno z lastnim prevozom (do mesta, dostopnega s tovornim vozilom) in s tem zagotovimo, da pohištvo varno prispe do vas. Običajno se garderobne omare ločijo glede na velikost, obliko, barvo in kvaliteto materiala, iz katerega so izdelane. Prav tako se ločijo glede na namen, s katerim jih bomo postavili.

Omare iz MDF - zelo podobne lastnosti kot furnir, pomembna je natančna obdelava robov, na voljo je veliko odtenkov, najpogosteje imitacija lesa. Zamrzovalne omare in skrinje - pestra izbira novih in rabljenih zamrzovalnih omar in skrinj. Varna brezplačna dostava. Vsa naročila na območju Slovenije dostavimo brezplačno z lastnim prevozom (do mesta, dostopnega s tovornim vozilom) in s tem zagotovimo, da pohištvo varno prispe do vas. Novo na področju dvižnih postelj v omari.

POVEZANE KNJIGE