Vsega je kriva gospodična Bridgerton

Vsega je kriva gospodična Bridgerton - Julia Quinn | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Julia Quinn
DIMENZIJA
6,51 MB
IME DATOTEKE
Vsega je kriva gospodična Bridgerton.pdf
ISBN
5670689963409

OPIS

Ljubezen vzklije na najbolj nepričakovanih krajih …Toda tokrat ni tako.Vsi pričakujejo, da se bo Billie Bridgerton poročila z enim izmed bratov Rokesby. Obe družini že stoletja živita v soseščini in neugnana Billie se je v otroštvu veliko družila z Edwardom in Andrewom. Eden ali drugi bi ji nekoč lahko postal dober mož.Včasih se zaljubiš v natanko tisto osebo, v katero bi se moral …A ne vedno.Billie ne prenese samo enega Rokesbyja, in to je George. Čeprav je najstarejši sin in grofov naslednik, je tudi domišljav in zoprn ter jo gotovo prezira. Ker ga tudi sama ne more videti, je to prav nič ne moti.Ampak usoda ima včasih čuden smisel za humor …Ko se Billie in George znajdeta v hudi zagati, med njima preskoči iskrica. Ko pa se bosta dolgoletna nasprotnika končno poljubila, bosta morda ugotovila, da ne moreta živeti drug brez drugega …

Na (ne)srečo mimo pride družinski prijatelj George Rokesby, ki pa ga Billie ni nikoli marala. ... II Vsega je kriva gospodična Bridgerton Ugodno prodam žepno knjigo, inf.

In ko je končno za hipec zaprla usta, bi jo najrajši poljubil nanje - In še kam drugam. Okvir knjige je takšen: Victoria Secunda je ženska, hči, mati (nisem še uspela poizvedeti, ali je po poklicu novinarka ali/in psihologinja). Na terenu je opravila intervjuje z več kot 100 ženskami, ki so v odnosu mati-hči.

POVEZANE KNJIGE