Vsega je kriva gospodična Bridgerton

Vsega je kriva gospodična Bridgerton - Julia Quinn | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Julia Quinn
DIMENZIJA
4,50 MB
IME DATOTEKE
Vsega je kriva gospodična Bridgerton.pdf
ISBN
1407727388166

OPIS

Ljubezen vzklije na najbolj nepričakovanih krajih …Toda tokrat ni tako.Vsi pričakujejo, da se bo Billie Bridgerton poročila z enim izmed bratov Rokesby. Obe družini že stoletja živita v soseščini in neugnana Billie se je v otroštvu veliko družila z Edwardom in Andrewom. Eden ali drugi bi ji nekoč lahko postal dober mož.Včasih se zaljubiš v natanko tisto osebo, v katero bi se moral …A ne vedno.Billie ne prenese samo enega Rokesbyja, in to je George. Čeprav je najstarejši sin in grofov naslednik, je tudi domišljav in zoprn ter jo gotovo prezira. Ker ga tudi sama ne more videti, je to prav nič ne moti.Ampak usoda ima včasih čuden smisel za humor …Ko se Billie in George znajdeta v hudi zagati, med njima preskoči iskrica. Ko pa se bosta dolgoletna nasprotnika končno poljubila, bosta morda ugotovila, da ne moreta živeti drug brez drugega …

Na terenu je opravila intervjuje z več kot 100 ženskami, ki so v odnosu mati-hči. Paleta teh izkušenj je pisana, avtorica pa je na podlagi živih zgodb razvila lasten sistem odnosov, ki se spletajo med dvema ženskama, med materjo in hčerjo. Naziv ulice, če je v kraju več pošt ŽK - VSEGA JE KRIVA GOSPODIČNA ŽK - OBŽALOVANA ENA NOČ ŽK - MAJHNE LAŽI MOJE NAJBOLJŠE PECIVO MOJ DAN ENKRAT ZA VSELEJ VIDEL SEM JO STATI TAM BOJEVNIKOVA VRNITEV GOREČA SRCA 46.

Vsi pričakujejo, da se bo Billie Bridgerton poročila z enim izmed bratov Rokesby. Obe družini že stoletja živita v soseščini in neugnana Billie se je v otroštvu veliko družila z Edwardom in Andrewom.

POVEZANE KNJIGE