Rojen v grehu

Rojen v grehu - Kinley MacGregor | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kinley MacGregor
DIMENZIJA
7,29 MB
IME DATOTEKE
Rojen v grehu.pdf
ISBN
7780861819050

OPIS

Čeprav se lahko le nekaj mož meri z njeno sposobnostjo vihtenja meča, se Caledonia MacNeely bori z nenavadnim drhtenjem, ko ji ponudijo zakon z zloglasnim lordom Sinom. Callie se boji skrivnostnega, nedosegljivega tujca – manj zaradi govoric, ki ga preklinjajo, kot zaradi vročine njegovega dotika – vendar se mora ukloniti angleškemu kralju. In ker je usoda njenega klana odvisna od premirja, nima veliko izbire.Zavržen kot otrok je Sin MacAllister začel sovražiti svoje škotske korenine. Da bi razkril sovražnika kralja Henrika, se mora podati v osovraženo Višavje – poročen z očarljivim dekletom, katere ognjeno rdeči lasje popolnoma ustrezajo njenemu ognjevitemu duhu. Hladno, otrdelo srce je bilo vedno ključ do Sinovega preživetja, toda ta lepotica vzbudi v njem nevarno potrebo, ki je nikoli prej ni poznal.

Enkrat si bil rojen, v grehu, otrok greha in služabnik grehu. Prav tako trpko pa bo bralec občutil drugi lik, nemega Hirona, ki je bil rojen v grehu in kasneje tudi zlorabljen za namene oblasti. Pri branju velja prav gotovo slediti ugotovitvi, ki jo zapiše ena izmed oseb v drugem romanu iz zbirke Moderni klasiki, Mehlisovem poročilu. 7 Glej, v krivdi sem bil rojen, v grehu me je spočela moja mati.

Potem ko kot otrok po spletu okoliščin pristane pri angleškem kralju in postane njegov največji zaveznik, mu ta kasneje predlaga, da se poroči s prikupno škotsko ujetnico Callie. Rojen v grehu (-62 %) Rojen v grehu (-62 %) €12.99. €4.99.

POVEZANE KNJIGE