Pogovori z Evaldom Flisarjem

Pogovori z Evaldom Flisarjem Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
7,92 MB
IME DATOTEKE
Pogovori z Evaldom Flisarjem.pdf
ISBN
3404050644603

OPIS

Pogovori o ljubezni in smrti, smislu in nesmislu življenja, vesolju in Bogu, lažeh in resnici, svobodi in nesvobodi, posamezniku in družbi, socialnih omrežjih in medijih, poštenosti in zlorabah, vlogi umetnosti v umirajočem svetu, vzgoji otrok, literarnih uspehih, nebesih in peklu, depresiji,kljubovanju, dvojnosti človeške narave, slovenskem značaju, pa o koncu sveta, politiki, Slovencih in generacijah, potovanjih in mirovanju, zamerah in odpuščanju, terorju politične korektnosti in še o marsičem...

Z nekaj prijatelji jo je v lastni režiji odigral pred peščico gledalcev v sosedovem skednju v Gerlincih, prekmurski vasi, v kateri se je rodil. Njegovo prvo resno delo za gledališki oder je bila Kostanjeva ... Pogovori z Evaldom Flisarjem book.

Poleg tega zaenkrat, vsaj po mojem okusu, preveč sloni na domnevah in govoricah, tako da zaradi mene lahko počakamo z umestitvijo tele afere v kontekst članka. Pogovori z Evaldom Flisarjem 254; Pogrešam te 241; Pohlep 252; Pomoč in oskrba 1 157; Pomoč z likovno umetnostjo kot opora pri vstopu v tretje življenjsko obdobje 164; Pomoč z likovno umetnostjo osebam z motnjami v duševnem razvoju s pridruženimi čustveno-vedenjskimi težavami 110 Ob tej priložnosti smo se pogovarjali z odgovornim urednikom te naše najstarejše revije Evaldom Flisarjem, ki je na tem mestu že od leta 1999. Najprej me zanima, kateri datum štejemo za začetek izhajanja Sodobnosti.

POVEZANE KNJIGE