Moč misli

Moč misli - Jana Špeh | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jana Špeh
DIMENZIJA
4,58 MB
IME DATOTEKE
Moč misli.pdf
ISBN
2141832290377

OPIS

V knjigi Moč misli boste našli način pretvarjanja misli v fizično formo, saj v sebi nosimo glavno orodje. Dobili boste sliko, kako lahko z načrtnim delovanjem začnete živeti svoje sanje. Avtorica se je lotila zares zahtevne teme, saj je že razumevanje lastne miselne naravnanosti izjemno težavna naloga za vsakogar med nami, kaj šele potem vpeljava resnih in dolgotrajnih sprememb.Z lahkoto si namreč rečemo "sem to, kar sem", malo težje pa res razumemo, kdo smo. Slednje namreč moramo razumeti, če želimo kaj spremeniti, ne moremo pa tega razumeti, ne da bi razumeli svoj odnos z drugimi.V knjigi so nam tako na voljo številne med seboj ločene strategije poglabljanja vidikov razumevanje, ki pa jih avtorica odlično poveže v enovit pristop.Knjiga je nedvomno pomemben doprinos na področju osebnostnega razvoja in bo svoje mesto zagotovo našla na policah vseh, ki s spremembami v življenju mislijo resno.– E. Kadič, strokovnjak za komunikacijo in osebnostni razvoj, Delta Life Coach

Morda boš potem zlagoma, ne da bi opazil, nekega daljnega dne zaživel odgovore. Rilke .

Afirmacija - ljubezen ️ ️ ️. Moja notranjost je močna, moje srce je zvesto in Povzetek knjige Moč misli - V resnici lahko uresničiš vse, kar želiš; Avtorica: Jana Špeh Bogastvo današnjih dni zaznam v tem, da se med hitenjem naučimo ustaviti in pogledati vase.

POVEZANE KNJIGE