Moč misli

Moč misli - Jana Špeh | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jana Špeh
DIMENZIJA
8,4 MB
IME DATOTEKE
Moč misli.pdf
ISBN
7527814572476

OPIS

V knjigi Moč misli boste našli način pretvarjanja misli v fizično formo, saj v sebi nosimo glavno orodje. Dobili boste sliko, kako lahko z načrtnim delovanjem začnete živeti svoje sanje. Avtorica se je lotila zares zahtevne teme, saj je že razumevanje lastne miselne naravnanosti izjemno težavna naloga za vsakogar med nami, kaj šele potem vpeljava resnih in dolgotrajnih sprememb.Z lahkoto si namreč rečemo "sem to, kar sem", malo težje pa res razumemo, kdo smo. Slednje namreč moramo razumeti, če želimo kaj spremeniti, ne moremo pa tega razumeti, ne da bi razumeli svoj odnos z drugimi.V knjigi so nam tako na voljo številne med seboj ločene strategije poglabljanja vidikov razumevanje, ki pa jih avtorica odlično poveže v enovit pristop.Knjiga je nedvomno pomemben doprinos na področju osebnostnega razvoja in bo svoje mesto zagotovo našla na policah vseh, ki s spremembami v življenju mislijo resno.– E. Kadič, strokovnjak za komunikacijo in osebnostni razvoj, Delta Life Coach

Ko prečkaš prag naslednjih 17 sekundam je energija 10 x močnejša od prve. Motivacijske misli o moči. Moč - misli, citati in verzi.

In, ko se ti dve misli združita pride do eksplozije energije. Da si boš lahko predstavljal moč misli ti povem, da takrat, ko daš pozornost misli prvih 17 sekund pride do eksplozije energije, ki je enaka približno 2000-im delovnih ura.

POVEZANE KNJIGE