Ime česa je konec knjige

Ime česa je konec knjige - Rok Gregorin, Miha Kovač | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rok Gregorin, Miha Kovač
DIMENZIJA
8,36 MB
IME DATOTEKE
Ime česa je konec knjige.pdf
ISBN
8249222826928

OPIS

22.95 EUR Zaloga: Na zalogi. Ime česa je konec knjige Avtor: Miha Kova č | ... Knjigo Ime česa je konec knjige s podnaslovom Skrivnostne sile knjižnega trga sta napisala Miha Kovač, redni profesor na Oddelku za bibliotekarstvo na Filozofski fakulteti - teoretik z obilo praktičnih izkušenj v založništvu - in Rok Gregorin, ki se v Mladinski knjigi ukvarja z analizami slovenskega knjižnega trga - torej praktik, knjigotržec, ki svoja dognanja spreminja v teorijo. Ime česa je konec knjige : skrivnostne sile knjižnega trga .

Ko so okoli mene bolniki s podobno diagnozo umirali, sem si ta stavek ponavljala kot mantro,« pove Stajka Skrbinšek, avtorica knjige Nova jaz, ki se ji je lepega poletnega dne tako rekoč čez noč podrl svet - dobila je težko diagnozo: rak na črevesu v zadnjem stadiju, razširjen tudi na druge organe. Tu je e 0 = 1.6010-19 As osnovni naboj, maso pa merimo v enotah energije (po slavni formuli E = mc 2), kjer je 1 MeV/c 2 = 1.7810-30 kg.. Slika sveta je bila torej sila preprosta.

POVEZANE KNJIGE