Hudomušne pregrehe Daniela Mackenzieja

Hudomušne pregrehe Daniela Mackenzieja - Jennifer Ashley | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jennifer Ashley
DIMENZIJA
3,75 MB
IME DATOTEKE
Hudomušne pregrehe Daniela Mackenzieja.pdf
ISBN
2101139205663

OPIS

Daniel Mackenzie opravičuje sloves škandaloznega klana Mackenzie – je bogat, lep in nadarjen, ženske pa ga obožujejo. Ko spozna Violet Bastien, eno najslavnejših jasnovidk v Angliji, mu je takoj jasno dvoje: gospodična Bastien je sleparka in noro ga privlači.Violet ve, da v resnici ne more navezati stika z onstranstvom, toda zelo dobro zna prebrati ljudi. Hitro ugotovi, da je Daniel pameten in da ogroža njen sloves, vendar pa hkrati spozna, da je radodaren, čeden in nepopravljivo pregrešen.A sence iz preteklosti ji grozijo, da jo bodo uničile, zato zbeži iz Anglije in še enkrat več spremeni svojo identiteto

izd. Založništvo in izdelava - Maribor : Hiša knjig, Založba KMŠ, 2017 Jezik - slovenski ISBN - 978-961-6982-93-1 ... Hudomušne pregrehe Daniela Mackenzieja (The Wicked Deeds of Daniel Mackenzie) knjiga avtorja/ice Jennifer Ashley.

knjiga. Redna cena: 13,99 € ... Daniel Mackenzie opravičuje sloves škandaloznega klana Mackenzie - je bogat, lep in nadarjen, ženske pa ga obožujejo.

POVEZANE KNJIGE