Atlas živali

Atlas živali - Irina Tumko | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Irina Tumko
DIMENZIJA
4,67 MB
IME DATOTEKE
Atlas živali.pdf
ISBN
9217184083236

OPIS

Zemljo naseljujejo številne zanimive in nenavadne živalske vrste. Atlas živali bo v pomoč pri odkrivanju tega čudovitega sveta žive narave na našem planetu in spoznavanju predstavnikov njegove favne. Vsebuje namreč opise 250 predstavnikov živalskega kraljestva, veristične akvarelne upodobitve, živali so nazorno razvrščene na kopenske, leteče in vodne, opremljen pa je tudi z abecednim kazalom. V Atlasu živali najdete zemljevide vseh celin s podatki o njihovih podnebnih posebnostih, poleg imena posamezne živali pa stoji nazoren simbol, s katerim lahko hitro opredelite njeno geografsko razširjenost.

Potovali bomo od enega konca sveta do drugega ter pri tem prečkali ledenike, savane, puščave, gozdove in travnike. ... Atlas živali, knjiga, ki vas gotovo ne bo razočarala, je namenjena šestletnikom in starejšim otrokom ter predstavlja najbolj zanimive živali sedmih celin.

Slika za UČILA atlas živali z nalepkami je lahko simbolična, zato se pred nakupom v trgovini prepričaj, če gre ... Opis izdelka. MK, 2006.

POVEZANE KNJIGE