Po poti zla

Po poti zla - Robert Galbraith | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Robert Galbraith
DIMENZIJA
11,10 MB
IME DATOTEKE
Po poti zla.pdf
ISBN
3302098176296

OPIS

Tretja knjiga detektivske serije slavne J. K. Rowling .Robin Ellacott prejme skrivnosten paket, v katerem z grozo odkrije odrezano žensko nogo. Njen šef, zasebni detektiv Cormoran Strike, se takoj domisli štirih ljudi iz svoje preteklosti, ki bi bili po njegovem zmožni takšne skrajne brutalnosti. Ker se policija zapiči v osumljenca, ki ga Strike prvega črta s seznama, morata z Robin stvari vzeti v svoje roke. A medtem ko proučujeta temni in izprijeni svet preostalih treh moških, se okrutna dejanja vse bolj množijo, in preiskava se sprevrže v vratolomno tekmo s časom …Po poti zla je tretja knjiga kritiško priznane serije o zasebnem detektivu Cormoranu Striku in njegovi pomočnici Robin Ellacott. Napeta kriminalka, polna nepričakovanih preobratov, je obenem zgodba o moškemin ženski na razpotju v karieri in ljubezni.Robert Galbraith je vzdevek pisateljice J.K. Rowling, avtorice uspešne serije o Harryju Potterju in romana Nadomestne volitve.»Avtoričina suverenost pripovedovanja in karakterizacije, ki se zgleduje pri avtorjih stare šole, je preprosto osupljiva.«- Igor Bratož, Delo

Osebno mi ni nič tečno, če mi kdo reče, da sem tudi aktivist - ko vidiš, da nekje ljudje trpijo pod težo velikega zla, kako ne boš proti temu protestiral, če imaš na voljo poti, ki ... Preiskava Združenih narodov je potrdila, kar je mednarodna skupnost po tihem vedela že od januarja - ameriški uboj iranskega generala Kasema Solejmanija je bil nezakonit in samovoljen. Hkrati nas je spomnila na težaven odnos med državama.

Ze po prebranem prvem besedilu sem zadevo odlozil. Prevajalka Nataša Muller prevede tako, da original izgubi sporočilo, ki je namenjeno bralcu. Po poti zla je tretja knjiga kritiško priznane serije o zasebnem detektivu Cormoranu Striku in njegovi pomočnici Robin Ellacott.

POVEZANE KNJIGE