Po poti zla

Po poti zla - Robert Galbraith | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Robert Galbraith
DIMENZIJA
5,28 MB
IME DATOTEKE
Po poti zla.pdf
ISBN
4269228407506

OPIS

Tretja knjiga detektivske serije slavne J. K. Rowling .Robin Ellacott prejme skrivnosten paket, v katerem z grozo odkrije odrezano žensko nogo. Njen šef, zasebni detektiv Cormoran Strike, se takoj domisli štirih ljudi iz svoje preteklosti, ki bi bili po njegovem zmožni takšne skrajne brutalnosti. Ker se policija zapiči v osumljenca, ki ga Strike prvega črta s seznama, morata z Robin stvari vzeti v svoje roke. A medtem ko proučujeta temni in izprijeni svet preostalih treh moških, se okrutna dejanja vse bolj množijo, in preiskava se sprevrže v vratolomno tekmo s časom …Po poti zla je tretja knjiga kritiško priznane serije o zasebnem detektivu Cormoranu Striku in njegovi pomočnici Robin Ellacott. Napeta kriminalka, polna nepričakovanih preobratov, je obenem zgodba o moškemin ženski na razpotju v karieri in ljubezni.Robert Galbraith je vzdevek pisateljice J.K. Rowling, avtorice uspešne serije o Harryju Potterju in romana Nadomestne volitve.»Avtoričina suverenost pripovedovanja in karakterizacije, ki se zgleduje pri avtorjih stare šole, je preprosto osupljiva.«- Igor Bratož, Delo

Easily share your publications and get them in front of Issuu's ... Hodi po poti vrline, ne hodi po poti zla. Kdor hodi po poti vrline, Bo srečen tako na tem, kot na drugem svetu.

V tej študiji se obravnavajo vse poti razen planinskih in se zaradi lažjega razumevanja poenoteno definirajo kot TEMATSKE POHODNE POTI. Bralec naj za podrobnejšo delitev znotraj predmeta obravnave pogleda sistematizacijo pohodniških poti v strategiji razvoja turističnega proizvoda v Sloveniji. O Siriji po Asadu "Zaenkrat se ta famozna opozicija na kaviarskih konferencah v tujini predvsem prepira sama s sabo, celo do nekega pretepa je prišlo.

POVEZANE KNJIGE