Nad besedami je nebo

Nad besedami je nebo Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
4,80 MB
IME DATOTEKE
Nad besedami je nebo.pdf
ISBN
7593352566413

OPIS

PESEMVlečem niti,na vsaki kot balon v vetrupesmica visi.In vlečem,da bi vse,kot mati otroke zbralv lep večer,ko zvon doni.A pesmi mojeveter je poslal med srca,izgubljam nitke,sam sem v temi ...Nekoč poslanik meni bodo angeliin mi peli o ljubezni,strahu, radosti ...Takrat mi bodo daliniti v roke, iz njih senova pesem porodi,pesem, ki jo pišem,ki uhaja mi ...

Smiljan Trobiš: Nad besedami je nebo. Politična diskrecija je skupni imenovalec vseh teh dejavnikov, prepričanj in ravnanj političnih odločevalcev pri sprejemanju najusodnejših odločitev za državo in državljane. Nad politično diskrecijo, ki poenostavljeno pomeni popolno svobodo odločanja, je poleg demokratičnega nazora samo še »modro nebo«. Oče je bil solzen, a navdušen nad sinovimi besedami.

Doktrine pa so samo besede. Besede niso pot.

POVEZANE KNJIGE