Moj prvi zabavni origami

Moj prvi zabavni origami Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
5,52 MB
IME DATOTEKE
Moj prvi zabavni origami.pdf
ISBN
1906577490425

OPIS

Zabavno zgibanje papirja za vse.S tem preprostim vodnikom z izdelavo po korakih boš postal mojster origamija.Knjiga bo otrokom z več kot 20 sijajnimi papirnatimi liki, med katerimi so pingvini, pterodaktili in letala ter številni drugi, približala zabavo in čarobnost te starodavne umetnosti.Več kot 20 likov z izdelavo po korakih.

sporočilo . Pogledajte kompletan tv program / raspored za 2017-05-15 s opisima filmova, serija i emisija za kanal Smash Hits MOJ PRVI ORIGAMI. 12,90 KM: Nakladnik: ZNANJE: Kategorija: drugi-nakladnici: Pratite jednostavne korake i postanite majstor origamija.

Papir za origami 20 x 20 cm ... Zabavni papir, ki predstavlja enostavni origami za zlaganje. 20 različnih predlog za zlaganje in 3 listi nalepk, ki bodo sestavile zanimivo igro.Dimenzije embalaže: 21,5 cm x 23cm.

POVEZANE KNJIGE