Mali princ

Mali princ - Antoine de Saint-Exupéry | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Antoine de Saint-Exupéry
DIMENZIJA
6,96 MB
IME DATOTEKE
Mali princ.pdf
ISBN
4270151069950

OPIS

Prvi večer sem tako zaspal na pesku, na tisoče kilometrov daleč od obljudenih krajev. Bil sem bolj osamljen kot brodolomec na splavu sredi oceana. Torej si lahko predstavljate, kako sem bil presenečen, ko me je ob svitu prebudil nenavaden glasek. Govoril je:»Prosim … nariši mi backa!«»Kaj?!«»Nariši mi backa …«Skočil sem na noge, kot bi me zadela strela z jasnega. Dobro sem si pomel oči. Dobro sem pogledal. In zagledal sem majhnega, izjemno nenavadnega fantiča, ki me je resno meril s pogledom.Večna zgodba, ki s svojo poetičnostjo in ganljivostjo spodbuja k sanjarjenju in razmišljanju vedno nove in nove generacije bralcev po vsem svetu!

"Seveda," je rekla lisica. Mali princ ima 20 let, pridite na ogled. STARS otroške sobe 0-15 let 17.

*Hitra in zanesljiva dostava, plačilo tudi po povzetju.* Mali princ je skrben prijazen, radoveden deček. Za svoj planet skrbi zelo vestno, pa čeprav ima samo tri vulkane in rožo.

POVEZANE KNJIGE