Lovec

Lovec - Kerrigan Byrne | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kerrigan Byrne
DIMENZIJA
6,23 MB
IME DATOTEKE
Lovec.pdf
ISBN
6906166174660

OPIS

Šokantna ponudba …Christopher Argent je najnevarnejši londonski plačani morilec, ki mu ne uide nobena žrtev. Dokler ne dobi naročila za umor priljubljene in osupljivo lepe igralke Millie LeCour. Christopherjev svet se obrne na glavo in strast, ki se razplamti med njima, ga tako prevzame, da svoje naloge ne more izpolniti. Še več, naredil bi vse, da bi Millie rešil življenje – čeprav to pomeni, da bo moral tvegati vse.… in nevarna strast …Millie je razdvojena zaradi poželenja in strahu, ki ga začuti, ko izve, kdo je Christopher. Toda njena pot do varnosti vodi naravnost v njegov grešni objem in Millie se mu vsakokrat težje upre. Ko je ogroženo vse, kar ji v življenju nekaj pomeni, se morata s Christopherjem naučiti, kako zaupati – in se prepustiti – poželenju, da bi rešila drug drugega.

Prejemajo ga vsi slovenski lovci, lovci v zamejstvu, pošiljamo pa ga tudi vsem slovenskim osnovnim šolam. Search the world's information, including webpages, images, videos and more. Google has many special features to help you find exactly what you're looking for. NAKUP IN OGLED OROŽJA MOŽEN SAMO OSEBNO V TRGOVINAH LOVEC! 1 767,90 € Ni na zalogi .

Na voljo je brezplačno zasebno parkirišče. Vse enote vključujejo predel s sedežno garnituro, nekatere pa se ponašajo z jedilnim predelom in/ali balkonom. Nova zakonodaja Spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št.

POVEZANE KNJIGE