Legende rokenrola

Legende rokenrola - Michele Primi | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Michele Primi
DIMENZIJA
7,59 MB
IME DATOTEKE
Legende rokenrola.pdf
ISBN
6359837682042

OPIS

Buddy Holly, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison, Elvis Presley, John Lennon, Bob Marley, Freddie Mercury, Kurt Cobain, Michael Jackson, Amy Winehouse in mnogi drugi – glasbene legende, ki so se poslovile veliko pred svojim časom. Številni so mladi umrli tragične, nesmiselne ali skrivnostne smrti; pri marsikom še danes ni znano, zakaj ali kako. Ta knjiga bo odgovorila vsaj na nekatera vprašanja o njihovem življenju. Prezgodnji grob jih je ovenčal z mitologijo glasbenih ikon in jim nadel romantično obličje uporništva: prvo in poslednje obeležje nesmrtnega duha rokenrola.

• 08:05 OPROŠTAJ OD LEGENDE: Preminuo pionir rokenrola Fets Domino OPROŠTAJ OD LEGENDE: Preminuo pionir rokenrola Fets Domino 26.10.2017. • 07:45 DROGE I ORGIJE: Nova knjiga otkriva ŠOKANTNE detalje iz života legendarnog Dejvida Bouvija! Težko bi našli kraj, kjer bi se bolj kot v Gracelandu potrjevala teza teoretikov zarote, da Elvis še živi in je smrt uprizoril zgolj zato, da bi ubežal teži slave.

Cena 29,95 EUR Klubska cena: 23,95 EUR Izdelek je na zalogi. Preverite zalogo po klubskih centrih > Odhod legende: Umrl je oče rokenrola Chuck Berry .

POVEZANE KNJIGE