Izvirnost

Izvirnost - Adam Grant | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Adam Grant
DIMENZIJA
3,83 MB
IME DATOTEKE
Izvirnost.pdf
ISBN
8289090541256

OPIS

Adam Grant, avtor uspešnice Daš in dobiš, se v svoji novi knjigi znova loteva tematike izboljšanja sveta – tokrat z vidika osebne izvirnosti. Eden najprepričljivejših in najbolj provokativnih mislecev svoje generacije piše o zagovarjanju in uveljavljanju novih zamisli in vrednot, ki niso v skladu s sprejetim prepričanjem, o boju proti konformizmu in o zoperstavljanju zastarelim običajem.Grant na temelju presenetljivih študij in pripovedi iz poslovnega sveta ter sveta politike, športa in zabave razišče, kako prepoznamo dobro zamisel, kako izrazimo svoje mnenje, ne da bi nas utišali, kako vzpostavimo koalicijo zaveznikov, izberemo primeren trenutek ukrepanja ter se spopademo s strahom in dvomi.Staršem in učiteljem svetuje, kako naj vzgajajo izvirnost pri otrocih, voditeljem pa namigne, kako naj vzpostavijo kulturno okolje, v katerem je nasprotovanje dobrodošlo. Opiše poučne primere poslovneža, ki investitorje prepričuje tako, da navaja razloge, zakaj naj bi ne vlagali v njegovo podjetje, ženske pri Applu, ki se je zoperstavila Stevu Jobsu, čeprav je bila na bistveno nižjem položaju, analitičarke, ki je spremenila zabetonirano pravilo o tajnosti pri Cii, ter finančnega čudodelca, ki zaposlene odpusti, če ga ne kritizirajo.»Knjiga, ki bo gotovo vplivala na to, kako gledate na svet, povsem mogoče pa je, da bo spremenila tudi vaše življenje. Morda vas bo celo navdihnila, da spremenite svet.« (Sheryl Sandberg, operativna direktorica Facebooka)

SMO DRUGAČNI! To je cilj in namen. Izvirnost Adam Grant Kako nekonformisti spreminjajo svet. Knjiga je le kakšno lastnost, značilnost izvirnega: glavna pisateljeva odlika je izvirnost; izvirnost doživetja, romana / ta skupina filmskih delavcev preveč vsiljivo išče izvirnost Slovar slovenskega knjižnega jezika, druga, dopolnjena in deloma prenovljena izdaja , www.fran.si, dostop 1. Drznost, izvirnost in prepoznavnost v eni obliki.

Vanj je bilo... Izvirnost teme doktorske disertacije je potrebno tudi dokazati z opravljenimi poizvedbami v: primarnih in sekundarnih bazah znanstvenih objav (npr. Web of Science, EIFL Direct ipd.), bazah doktorskih disertacij (npr.

POVEZANE KNJIGE