Vroča in grešna

Vroča in grešna - Alma M. Karlin | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alma M. Karlin
DIMENZIJA
8,47 MB
IME DATOTEKE
Vroča in grešna.pdf
ISBN
9126986944281

OPIS

Tretja knjiga iz serije Z Almo v svetVroča in grešna vas kot tretje delo v seriji Z Almo v svet v avtoričini prvoosebni pripovedi popelje v svet čarovniških urokov Srednje Amerike, še posebej pa Paname, kjer je svetovna popotnica in pisateljica iz Celja Alma M. Karlin postala tudi prva uradna tolmačka v zgodovini mesta in province Panama. Pri opravljanju tega dela pa se je seznanila tudi z najbolj zanimivimi in skrivnostnimi domačini, ki so ji bili pripravljeni marsikaj povedati …

- po "novi" in usklajeni ureditvi . jesenovec ana, lenardiČ jaka slovenŠČina - jezik na maturi (prenovljena izdaja 2017) 16.30 € o knjigi Najbolj vroča Slovenka postala ''zajčica'' kralja Instagrama. A.P.

Napišite prvi komentar! Vroča in grešna: Alma Karlin je jeseni 1920 prišla v Panamo. Da se preživi, dela kot sodna prevajalka na sodišču in se v zgodovino mesta in province zapiše kot prva sodno zaprisežena tolmačka.

POVEZANE KNJIGE