Predrzna

Predrzna - Sylvia Day | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sylvia Day
DIMENZIJA
3,92 MB
IME DATOTEKE
Predrzna.pdf
ISBN
6021193327951

OPIS

V zadnjem delu svetovne uspešnice se zgodba razplete: Gideon Cross. Tako lahko se je bilo zaljubiti vanj. In tako nenadoma se je zgodilo. Bilo je neizogibno in povsem me je prevzelo. Najina poroka je bila uresničenje sanj. Toda najin zakon pomeni stalen boj. Ljubezen se spreminja. Drug drugemu sva zatočišče pred nevihto in obenem najhujši vihar. Dve poškodovani duši sta se prepletli v eno. Deliva si najgloblje in najtežje skrivnosti. Gideon je moje ogledalo, v katerem vidim vse svoje napake … in vso svojo lepoto, ki se je doslej nisem zavedala. Vse mi je dal. Zdaj pa moram dokazati, da sem tudi jaz lahko njegovo sidrišče in varen pristan. Skupaj se lahko upreva vsem, ki naju poskušajo razdvojiti. Najina največja preizkušnja bo živeti po zaobljubah, ki sva si jih izmenjala. Obveza, ki sva jo dala najini ljubezni, je bila samo začetek. Boj zanjo pa naju bo osvobodil … ali pa za vedno ločil.»Glamurozni junaki, trendovski kraji, vroč seks in strastna ljubezen dveh zakoncev poskrbijo za čustven zaključek serije, ki nas ne bo pustil nepotešenih.« - Publishers Weekly

Deli: Kataloška št.: 565945 . Cena 32,96 EUR Klubska cena: 26,36 EUR Izdelek je na zalogi.

europarl.europa.eu Indeed, in addition to this, we saw today that the Chinese authorities maintained that his arrest was an economic and not a political matter, which is bl atan tly a ... Predrzna joškarica, ki ga je potegnila že na prvem zmenku. In če je zares počela še vse ostalo, o čemer sta v lokalu govorila … Zdaj je sosedu počasi postalo jasno, zakaj ji je prejšnji dan pomagal premakniti posteljo. Poleg tega smo danes videli, da kitajske oblasti res menijo, da je bilo njegovo prijetje gospodarska in ne politična zadeva, kar je brezsramna predrzna laž.

POVEZANE KNJIGE