Predrzna

Predrzna - Sylvia Day | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sylvia Day
DIMENZIJA
7,24 MB
IME DATOTEKE
Predrzna.pdf
ISBN
7005174627448

OPIS

V zadnjem delu svetovne uspešnice se zgodba razplete: Gideon Cross. Tako lahko se je bilo zaljubiti vanj. In tako nenadoma se je zgodilo. Bilo je neizogibno in povsem me je prevzelo. Najina poroka je bila uresničenje sanj. Toda najin zakon pomeni stalen boj. Ljubezen se spreminja. Drug drugemu sva zatočišče pred nevihto in obenem najhujši vihar. Dve poškodovani duši sta se prepletli v eno. Deliva si najgloblje in najtežje skrivnosti. Gideon je moje ogledalo, v katerem vidim vse svoje napake … in vso svojo lepoto, ki se je doslej nisem zavedala. Vse mi je dal. Zdaj pa moram dokazati, da sem tudi jaz lahko njegovo sidrišče in varen pristan. Skupaj se lahko upreva vsem, ki naju poskušajo razdvojiti. Najina največja preizkušnja bo živeti po zaobljubah, ki sva si jih izmenjala. Obveza, ki sva jo dala najini ljubezni, je bila samo začetek. Boj zanjo pa naju bo osvobodil … ali pa za vedno ločil.»Glamurozni junaki, trendovski kraji, vroč seks in strastna ljubezen dveh zakoncev poskrbijo za čustven zaključek serije, ki nas ne bo pustil nepotešenih.« - Publishers Weekly

Imam redno službo, delam od ponedeljka do petka, ko imam kaj prostega cajta se ukavarjam s fitnesom, rada tečem in telovadim.Imama rada živali in s tem tudi dobro družbo. Med najostrejšimi so seveda zagrizeni monarhisti - že omenjeni Arthur Edwards je tako ocenil, da sta bila zakonca Sussex v svojem najnovejšem zapisu "nespoštljiva in predrzna". Med vrsticami sta se primerjala s Harryjevima sestričnama Eugenie in Beatrice (hčerkama osramočenega princa Andrewa), ki da sta v primerjavi z njima v ... PREDRZNA.

Datum izida 2017-06-01. Založba Mladinska knjiga Založba.

POVEZANE KNJIGE