Poslednja

Poslednja - Alexandra Oliva | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alexandra Oliva
DIMENZIJA
7,28 MB
IME DATOTEKE
Poslednja.pdf
ISBN
8779658438716

OPIS

Igre lakote … za odrasle.Kaj je res, kadar neresnično prevlada nad resničnim?Dvanajst popolnih tujcev v resničnostnem šovu. Dvanajst ljudi, ki se bori za preživetje sredi ameriške divjine. Okolje, posejano s pastmi,v katerem je vsaka napaka lahko usodna. Skrajne razmere, ki zahtevajo hud telesni napor in načenjajo duha. Dokler ne odnehaš. Dokler se ne vdaš. Dokler ti ne spodleti. Vsem, razen poslednji tekmovalki. Najmočnejši, najbolj iznajdljivi. Toda kako lahko v takih razmerah, na koncu telesnih in čustvenih moči, še presodiš, kaj je res in kaj ne?Ameriška pisateljica Alexandra Oliva nas v napetem in provokativnem psihološkem trilerju opozarja, kako pomembno vlogo igrajo mediji v našem dojemanju resničnosti – kako hitro pod njihovim vplivom podamo sodbo in kako zlahka podležemo manipulaciji.»Razburljiva knjiga za vse, ki ste kdaj pomislili, da pojav resničnostne televizije napoveduje konec sveta.«- Karen Joy Fowler

Film / Komedija, Združene države Amerike 95 min | IMDB: 3,5 | ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Oče na smrtni postelji prosi sinova, naj kateri od njiju čim prej zaplodi potomca in tako poskrbi za nadaljevanje družinske linije. POSLEDNJA. ALEXANDRA OLIVA.

Dolgo se nisva srečala. Stari župnik iz vasi pod goro. Poslednja pesem je Sparksov 15.

POVEZANE KNJIGE