Kjer je volja, tam je pot!

Kjer je volja, tam je pot! - Maja Brodschneider Kotnik | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Maja Brodschneider Kotnik
DIMENZIJA
12,65 MB
IME DATOTEKE
Kjer je volja, tam je pot!.pdf
ISBN
1850105732345

OPIS

Zgodba o majhnem kuščarju, ki pade z zidu in se poskuša vrniti. Na pomoč mu priskočijo mravlje, pajek, ptice, miši in zajec. Ali mu bo uspelo splezati na zid in se vrniti domov?Prikupna navdihujoča zgodba, ki otroke uči, kako pomembno je, da ne odnehamo.

Ostanimo doma in ostanimo zdravi,« so sporočili iz JSKD OI Lendava. Kjer je volja, tam je pot! Prostovoljci so zraven vseh meritev in črtanja igrišča, pobrusili in prebarvali še oba gola za nogomet, oba koša (ogrodje, tabla in obroč) in vse klopi ob igrišču Prlekija-on.net, sobota, 13. junij 2020 ob 10:10 Kjer je volja tam je pot.

Lahko si boste prebrali različne človeške modrosti in koristne nasvete o tem, kako se motivirati, kako si pravilno postaviti cilje in kako si najti delo, ki vas veseli. Kjer je volja, tam je pot Prišel je konec leta in tudi že minil. Kakorkoli si to želimo ali ne, zbudili smo se v isti svet, z istimi izzivi, le mogoče so še malo večji, kot so bili leta 2020, ki je zdaj že zgodovina. Kjer je volja - tam je pot.

POVEZANE KNJIGE