Čoharije

Čoharije - Hans Christian Andersen, ... [et al.] | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Hans Christian Andersen, ... [et al.]
DIMENZIJA
12,57 MB
IME DATOTEKE
Čoharije.pdf
ISBN
2036948972256

OPIS

Nepozabne umetnine najbolj zabavnega in hudomušnega ilustratorja pri nas v knjigi pravljic, pesmic in ugank.V novih Čoharijah se razpira bogastvo likovnega sveta Zvonka Čoha, enega naših najvitalnejših ustvarjalcev, ki otroke in odrasle znova in znova vabi k skupnemu raziskovanju in uživanju. Noro dobra knjiga.Izbor legendarnih besedil za otroke – domačih in tujih avtorjev: pesmi, zgodbe in uganke Anje Štefan, Andreja Rozmana Roze, Miroslava Košute, Kajetana Koviča, Toneta Pavčka, Miklavža Komelja …; Andersenova Bedaček Jurček in Svinjski pastir, Obuti Maček bratov Grimm. Ljudske pravljice in pesmice: Hudičeva volna, Od Lintverna, Peteršiljček, O osličku, ki je šel pogledat svet (angleška ljudska), Zajčkova svatba (bolgarska ljudska), Tista od petelina, Enci benci na kamenci …

Je najbrž najbolj zabaven ilustrator med vsemi: njegove ilustracije spravijo v smeh otroke, ki so jim v prvi vrsti namenjene, in starše, ki otrokom berejo slikanice in zgodbe z njegovimi ilustracijami. ČOHARIJE Z ILUSTRATORJEM ZVONKOM ČOHOM (brezplačno) 10.30. IGRARAJE, poglabljanje doživetja v ustvarjalnih in raziskovalnih trenutkih z avtorjem: POBARVAJMO SVET, likovna delavnica (brezplačno) 11.00-12.45.

Skozi najine oči so Čoharije videti takole […] Založnik o knjigi. Nepozabne umetnine najbolj zabavnega in hudomušnega ilustratorja pri nas v knjigi pravljic, pesmic in ugank.

POVEZANE KNJIGE