Češnjev cvet

Češnjev cvet - Feri Lainšček | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Feri Lainšček
DIMENZIJA
8,38 MB
IME DATOTEKE
Češnjev cvet.pdf
ISBN
8200461773964

OPIS

Ljubezenski roman Ferija Lainščka z naslovom Češnjev cvet je popravljena in dopolnjena verzija romana Ne povej, kaj si sanjala. V prvotni obliki je bil roman prvič natisnjen leta 2009.Ob meni je bila ženska, ki se mi je scela in do konca dala, njeno telo je bilo gladko in napeto, na obrazu se ji je še lesketala sladka rosa, njene oči so bile prepolne miline, jaz pa ji nisem mogel dati drugega kot sebe. Dal bi ji lahko le kri, ledvico, jetra, srce, vse tiso pač, kar so presajali, lahko bi se stepel zanjo, jo ranil z življenjem, kaj drugega pa nisem imel in ni bilo v moji moči.V meni ni bilo vrednosti, ki bi odtehtala to njeno naklonjenost, se mi je zdelo. Zaslužila si je veliko več.

Roman Češnjev cvet je Lainščkova popravljena in dopolnjena različica romana Ne povej, kaj si sanjala (2009). V romanu spremljamo zgodbo dveh moških z družbenega dna - brezdomca in delinkventa, Edvarda in Daksa, katerih usoda se tesno preplete ob Daksovi ponudbi, da bi Edvard za določeno vsoto denarja nekoga ubil. DRUŠTVO ČEŠNJEV CVET BRUSNICE, Male Brusnice 10, 8321 BRUSNICE.

Cvetni elementi posredno ali neposredno sodelujejo pri spolnem razmnoževanju rastlin.Pravi cvetovi se razvijejo pri cvetnicah oz. semenkah (Spermatophyta).

POVEZANE KNJIGE