Češnjev cvet

Češnjev cvet - Feri Lainšček | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Feri Lainšček
DIMENZIJA
12,52 MB
IME DATOTEKE
Češnjev cvet.pdf
ISBN
1560614632773

OPIS

Ljubezenski roman Ferija Lainščka z naslovom Češnjev cvet je popravljena in dopolnjena verzija romana Ne povej, kaj si sanjala. V prvotni obliki je bil roman prvič natisnjen leta 2009.Ob meni je bila ženska, ki se mi je scela in do konca dala, njeno telo je bilo gladko in napeto, na obrazu se ji je še lesketala sladka rosa, njene oči so bile prepolne miline, jaz pa ji nisem mogel dati drugega kot sebe. Dal bi ji lahko le kri, ledvico, jetra, srce, vse tiso pač, kar so presajali, lahko bi se stepel zanjo, jo ranil z življenjem, kaj drugega pa nisem imel in ni bilo v moji moči.V meni ni bilo vrednosti, ki bi odtehtala to njeno naklonjenost, se mi je zdelo. Zaslužila si je veliko več.

Laminacija, obstojno oblikovanje razmršenih obrvi. Iz cikla ljubezenskih pesmi sta sigurno vsem poznani Bosa pojdiva dekle obsorej in Samo en cvet, en češnjev cvet, v katerih se prepletajo ljubezenska čustva do ljubljenega dekleta in ljubezen ter sočutje do vseh trpečih, zaprtih in padlih za svobodo. Franc Brečko Bosa pojdiva, dekle, obsorej, bosa pojdiva prek zemlje trpeče, ... Cvet je kratek poganjek z omejeno rastjo.

V romanu spremljamo zgodbo dveh moških z družbenega dna - brezdomca in delinkventa, Edvarda in Daksa, katerih usoda se tesno preplete ob Daksovi ponudbi, da bi Edvard za določeno vsoto denarja nekoga ubil. DRUŠTVO ČEŠNJEV CVET BRUSNICE, Male Brusnice 10, 8321 BRUSNICE. Davčna in matična številka, poslovni in finančni podatki podjetja v poslovnem asistentu bizi.si. Združenje stomistov Češnjev cvet .

POVEZANE KNJIGE