Zberi pogum

Zberi pogum - Cheryl Strayed | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Cheryl Strayed
DIMENZIJA
7,90 MB
IME DATOTEKE
Zberi pogum.pdf
ISBN
9699570017021

OPIS

Tehtala sem, kaj mi ostane.Vedela sem, da je ena sama možnost.Kakor zmeraj.Da grem naprej.Avtorica velike svetovne in slovenske uspešnice Divja je navdušena zbiralka citatov. Pravi, da ji tisti najljubši vsak po svoje kažejo pot skozi življenje. Ker je tudi sama že napisala in doživela marsikaj, je v tej darilni knjižici zbrala stavke iz lastnih objavljenih knjig, intervjujev in esejev, za katere upa, da bodo lahko zbistrili misli, zatrli dvome in vlili pogum vsem, ki to potrebujejo. Ker so iskreni, duhoviti in brez dlake na jeziku, ni dvoma, da bo njen namen dosežen.

tvoje sporočilo. prijateljev email* tvoj email* tvoje ime* Spletna stran uporablja piškotke.

Ne ostani seme. Zberi pogum - pogum, da odvržeš ego, pogum, da odvržeš zaščito, pogum, da odvržeš varnost, pogum, biti ranljiv. Zberi pogum.

POVEZANE KNJIGE