Zberi pogum

Zberi pogum - Cheryl Strayed | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Cheryl Strayed
DIMENZIJA
9,11 MB
IME DATOTEKE
Zberi pogum.pdf
ISBN
5141068654374

OPIS

Tehtala sem, kaj mi ostane.Vedela sem, da je ena sama možnost.Kakor zmeraj.Da grem naprej.Avtorica velike svetovne in slovenske uspešnice Divja je navdušena zbiralka citatov. Pravi, da ji tisti najljubši vsak po svoje kažejo pot skozi življenje. Ker je tudi sama že napisala in doživela marsikaj, je v tej darilni knjižici zbrala stavke iz lastnih objavljenih knjig, intervjujev in esejev, za katere upa, da bodo lahko zbistrili misli, zatrli dvome in vlili pogum vsem, ki to potrebujejo. Ker so iskreni, duhoviti in brez dlake na jeziku, ni dvoma, da bo njen namen dosežen.

Pomembno je, da zbereš pogum in greš! mtb .si. Pod tem imenom objavljamo članke uredništva, za katere ni pomembno, kdo jih je napisal (ponavadi to pomeni, da nismo premaknili riti izza računalnika). ZBERI POGUM - Cheryl Strayed MK 2015, trda vezava Knjiga je zelo dobro ohranjena.

Kontakt: [email protected] Zberi pogum in pojdi! mtb.si 13.01.2020 v Intervjuji z značkami bikepacking, Novinarka in voditeljica Vala 202 Nataša Štefe ne verjame v kolesarske hlače, čeprav je izkušena kolesarska popotnica. ... Zberi pogum in povej.

POVEZANE KNJIGE