Vlaganje in konzerviranje

Vlaganje in konzerviranje - Cornelia Klaeger | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Cornelia Klaeger
DIMENZIJA
12,20 MB
IME DATOTEKE
Vlaganje in konzerviranje.pdf
ISBN
2668261679733

OPIS

Se še vedno nostalgično spominjate babičinih nebeških marmelad, njenega kislega zelja ali pa njenega češnjevega likerja? Doma pripravljenih dobrot iz okusnih sestavin, ki so zrasle na domačem vrtu ali pa jih je skrbno izbrala na lokalni tržnici? Pripravljenih brez kemikalij pa kljub temu še mesece svežih, kot bi jih ravnokar nabrala? Potem vas bo navdušila knjiga Vlaganje in konzerviranje.V tej vrhunski knjigi boste odkrili najboljše tehnike vlaganja in konzerviranja minulih dni ter neverjetno bogastvo novih idej. Popeljala vas bo skozi vse korake – od začetka do konca vsakega postopka. Seznanila vas bo z vsem, kar morate vedeti o pripomočkih in postopkih za uspešno vkuhavanje, vroče polnjenje kozarcev in kisanje zelenjave. S priloženim sezonskim koledarjem, nasveti za predpripravo in »prvo pomočjo« pri težavah. Tako boste svojo družino in prijatelje očarali s priljubljenim jabolčnim želejem, pasto iz jajčevcev in kaper, rumovim loncem s poletnim sadjem ... Izjemen nabor idej za čisto vsak okus, razporejenih po abecednem vrstnem redu, da se boste lažje znašli.

Narežemo jih na približno 0,5 cm debele kolobarje. Zložimo jih v cedilo, posolimo in pustimo stati vsaj 2 uri (lahko tudi čez noč), da izločijo vodo in grenke snovi. Kislo zelje je bogato z vitamini, ki so nujno potrebni za naš organizem, še posebej v zimskem času, ker nam krepijo imunski sistem.

Vzemite dva kilograma zrelih paradižnikov. Na spodnjo stran vsakega zarežite črko X.

POVEZANE KNJIGE