Pot srečanja

Pot srečanja - Jorge Bucay | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jorge Bucay
DIMENZIJA
12,33 MB
IME DATOTEKE
Pot srečanja.pdf
ISBN
7499967473869

OPIS

V drugi knjigi od štirih v zbirki Kažipoti avtor bralca popelje k odkrivanju drugega, ljubezni in spolnosti. Sobivanje, privlačnost, spolnost, zaupanje, stik so mejniki na poti, na kateri avtor demistificira nekatera najbolj trdovratna prepričanja o ljubezni in seksu v naši kulturi. S pomočjo teorije in navdihujočih zgodb spregovori o družinskih odnosih in se še zlasti posveti partnerskemu življenju, ljubezni in zakonu. Na stežaj nam odpre vrata v univerzum svojih zamisli in nas ob tem nevsiljivo pripravi do tega, da temeljito pretresemo svoje. Ko premagamo to novo etapo poti, je za nami zagotovo vsaj eno srečanje: srečanje z lastno sposobnostjo ljubiti drugega.

+386 1 5000 350 Fax: +386 1 5000 357 E-mail: [email protected] Srednja pot (pali: majjhimā paṭipadā; sanskrt: madhyamā-pratipad) je izraz, ki ga je Siddhartha Gavtama uporabil za opis značaja plemenite osemčlene poti, ki jo je odkril in ki vodi do odrešitve. V mahajanskem budizmu se srednja pot nanaša na vpogled v praznino, ki sega onstran nasprotnih polov obstoja. Utrinki s 13.

V zadnji knjigi se avtor dotakne poti srečanja z drugim - odkrivanje drugega, ljubezni in spolnosti. Njegov prepoznavni slog, samoironija, humor, predvsem pa svojevrsten pristop pri ukvarjanju z odnosi, ljubeznijo in spolnostjo, bi prav lahko ... V drugi knjigi od štirih v zbirki Kažipoti avtor bralca popelje k odkrivanju drugega, ljubezni in spolnosti.

POVEZANE KNJIGE