Pot srečanja

Pot srečanja - Jorge Bucay | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jorge Bucay
DIMENZIJA
3,37 MB
IME DATOTEKE
Pot srečanja.pdf
ISBN
2865691962305

OPIS

V drugi knjigi od štirih v zbirki Kažipoti avtor bralca popelje k odkrivanju drugega, ljubezni in spolnosti. Sobivanje, privlačnost, spolnost, zaupanje, stik so mejniki na poti, na kateri avtor demistificira nekatera najbolj trdovratna prepričanja o ljubezni in seksu v naši kulturi. S pomočjo teorije in navdihujočih zgodb spregovori o družinskih odnosih in se še zlasti posveti partnerskemu življenju, ljubezni in zakonu. Na stežaj nam odpre vrata v univerzum svojih zamisli in nas ob tem nevsiljivo pripravi do tega, da temeljito pretresemo svoje. Ko premagamo to novo etapo poti, je za nami zagotovo vsaj eno srečanje: srečanje z lastno sposobnostjo ljubiti drugega.

Povedala nam bo, s kakšnimi bolečinami se je soočala v obdobju odraščanja in kako je njeno življenje ... Predsednica SAB-a Alenka Bratušek pa se je srečanja, kot je dejala, udeležila, ker je Slovenija v krizi. Kljub temu pa v "iskrenost ponujene roke" predsednika vlade v SAB-u ne verjamejo.

Tam se ne smeta srečati, ker bi ju vsi videli. Nasvet: funkcija ... Pot srečanja V drugi knjigi od štirih v zbirki Kažipoti avtor bralca popelje k odkrivanju drugega, ljubezni in spolnosti.

POVEZANE KNJIGE