Narobe stvari v mestu Petpedi

Narobe stvari v mestu Petpedi - Leopold Suhodolčan | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Leopold Suhodolčan
DIMENZIJA
3,55 MB
IME DATOTEKE
Narobe stvari v mestu Petpedi.pdf
ISBN
1780396233852

OPIS

Osnovna šola, 3., 4., 5., 6. razredVes svet je oder in moški in ženske zgolj igralci:nastopajo in spet odhajajo in vsak igra v življenju razne vloge.(W. Shakespeare, Kakor vam drago)William Shakespeare, sloviti angleški dramatik, je v svoji drami Kakor vam drago zapisal: »Ves svet je oder in moški in ženske zgolj igralci: nastopajo in spet odhajajo in vsak igra v življenju razne vloge.«Dramsko besedilo je za mladega bralca bržkone precej nevsakdanja družba, saj se z njim redko sreča. Ko bo bralec prelistal knjigo in ugotovil, katere so posebnosti zunanje zgradbe dramskega besedila.Improvizacija na odru je danes rezervirana predvsem za predstave tipa impro lige in stand up komedije. Nekdaj je na improvizaciji temeljila t. i. commedia dell’arte. Zanjo je bilo značilno,da je bil vsak njen lik določen s samosvojim kostumom in masko. Mladi bralec bo raziskal značajske lastnosti stalnih komičnih tipov Harlekina, Pierrota, Kolombine in Dottoreja ter jih povezal z liki v komediji.Cankarjevo tekmovanje!

Število prenosov: 461 . Opis: Za prenos priprave se prijavite! V kolikor še niste registrirani, se lahko registrirate enostavno ter hitro.

Knjiga po izbiri - obnova knjige (govorni nastop) 6. RAZRED BRALNA ZNAČKA NALEPKA ANDERSEN (Priporočilni seznam OŠ Karla Destovnika-Kajuha Šoštanj) 1.

POVEZANE KNJIGE