Na tesnobi

Na tesnobi - Damjana Bakarič | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Damjana Bakarič
DIMENZIJA
8,4 MB
IME DATOTEKE
Na tesnobi.pdf
ISBN
6496182294728

OPIS

Damjana Bakarič je bila 15 let novinarka, ki se ni ustrašila nobene teme, nobenega človeka. Potem pa se ji je zgodilo, da je morala sredi povsem običajnega pogovora o službi zbežati na svež zrak, daleč stran od sogovornika, daleč stran od vseh. Začel se je njen boj s tesnobo in napadi panike. V knjigi opisuje, kako se je zlomila, se soočila s svojo težavo in se slednjič lotila zdravljenja.Obenem razbija stereotipe, da so ljudje, ki so tesnobni oziroma zaradi tesnobe potrebujejo strokovno pomoč, nori, čudaki, psihični bolniki. Iskreno, odkrito in nevsiljivo nas spusti v svoj svet in nam vzporedno razgrne še zgodbe drugih ljudi, ki imajo podobno izkušnjo – vsak od pripovedovalcev ima svoje razloge za tesnobo, svojo prelomno točko, ko ni zmogel več, svoje okoliščine in svoj pristop k zdravljenju.Toda ljudi, ki se spopadajo s tesnobo, je seveda še bistveno več, kot jih je omenjenih v knjigi. V času, ki od nas zahteva popolnost in ne ponuja nobene gotovosti in varnosti, pravzaprav vsak dan več. Zato ni čudno, da anksiozne motnje spadajo med najpogostejše psihične motnje.

po moje je vse to v glavi in na tebi je, da glavo spucaš. sej ne da bo kdaj popolnoma ok, si pač tak karakter (tudi jaz sem), ampak moraš vedet, da večina ljudi... ...tesnobi (iskrena, odkrita o stresu, modernem življenju, izgorelosti in zlomu ter ponovnemu dvigu, kjer si boljši kot prej) in Na boljše Kako uspeti na svoji poti in kako zaupati, da mi bo uspelo?I Poslušaj se. Lahko se pojavi postopoma ali nenadno, razlikuje pa se tudi glede intenzivnosti in trajanja.

Read 9 reviews from the world's largest community for readers. Damjana Bakarič je bila 15 let novinarka, ki se ni ustrašila nobene teme Pojdi na glavno vsebino.

POVEZANE KNJIGE