Izbrane komedije IV

Izbrane komedije IV - Tone Partljič | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tone Partljič
DIMENZIJA
9,6 MB
IME DATOTEKE
Izbrane komedije IV.pdf
ISBN
5872953168751

OPIS

V zbirki Izbrane komedije so objavljene komedije enega najbolj vsestranskih slovenskih literarnih ustvarjalcev Toneta Partljiča. Zanje je značilno, da avtor snov zajema iz okolja, ki ga dobro pozna in v katerem z ostrim, tudi sarkastičnim očesom opaža vsakovrstne anomalije in pretiravanja, predimenzioniranosti in trzavice. Četrta knjiga iz zbirke vsebuje naslednje komedije: Ščuke pa ni, Ščuke pa ne, Ščuka, da te kap.

"Viki, Kristina, Barselona" je priča o dve prijateljice iz Amerike, koje provode leto u Barseloni.Tamo upoznaju tajnovitog umetnika koji se zaljubljuje u obe devojke, dok još uvek gaji osećanja prema svojoj bivšoj supruzi.U ovom ljubavnom četvorouglu glume Skarlet Johanson ... Komedije je jednostavno nemoguće ne voljeti. Bez obzira koji je tvoj omiljeni filmski žanr, ponekad je potrebno samo 'pustiti mozak na pašu' i zabaviti se (ali i opustiti) ispred TV-a ili filmskog platna.

Izgubljeni Prešeren. Početna / Filmovi 2017 / Komedije 2017. Komedije 2017 .

POVEZANE KNJIGE